Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kome da uputimo molbe za izlečenje, duhovne uvide i utehu srca: kakve zadatke imaju anđeli, arhanđeli, serafimi i heruvimi

Ponovnim rođenjem zaboravljamo ko smo bili i šta smo radili, ali naše jezgro je večno i ono ovim procesom evoluira. Samo određeni ljudi mogu da vide svoje prošle inkarnacije.

  Izvor: Foto: Profimedia

Anđeli nas prate od postanka. Stvoreni su pre čoveka, zasijali i pali pre čoveka. Neki teolozi smatraju da su nastali drugog dana stvaranja Zemlje. Imamo nešto zajedničko, anđeli i mi. Nekako smo sa njima bliži nego sa strogim i pravednim Ocem i lakše nam je da se poverimo njima nego Njemu. Anđeli su naša braća sa kojom odrastamo, vesele se svakom našem koraku.

Veliki anđeoski bum desio devedesetih godina 20. veka. Razlog za to je, s jedne strane, ulazak u novi milenijum koji je izazivao strah, nadu, ushićenje, a s druge strane - razvoj računara i interneta, koji je informacije učinio dostupnima svima. Na pragu 21. veka kopalo se po starim spisima, tražili su se odgovori u simbolici anđeoskih truba na kraju vremena, odjednom su se mase zainteresovale za nešto što pre nije bilo toliko bitno. Svako ko je imao iole zanimljivu informaciju na temu anđela postao je interesantan, počeli smo da delimo svoje ushićenje, spoznaje i radosti sa velikom čitateljskom publikom.

3 molitve anđelu čuvaru...

Vrlo brzo se stvorila kritična masa koja je sa verom u anđele i na tragu onoga što je primala kao poruke (u snovima, raznim „slučajnostima" i sinhronicitetima) počela da kreira sasvim drugačiju atmosferu i da novim, povišenim vibracijama stvara novi pokret, više usmeren na otvaranje srca, svojevrstan post New Age. Novi naraštaj poštuje sve svece, sve religije, sve što donosi dobro, i u svojoj toleranciji na neki način stvara novu religiju kojoj su u fokusu brojni anđeli i uzdignuti majstori, a onaj jedan, strogi Bog, koji je vekovima bdio nad Zapadom, postao je samo kulisa koja se zove Univerzum, Izvor, Više Ja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj