Zašto neki ljudi uvek imaju sreće u ljubavi dok drugi privlače negativna ljubavna iskustva jedno za drugim? Da li je to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme.

Ljubavna karma je rezultat nečijih postupaka u prošlosti, iz ovog života i iz prošlih života, bez obzira da li ih se osoba seća ili veruje u prošle živote.Neko s dobrom ljubavnom karmom možda je u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i saosećanjem. Neko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti delovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno. Međutim, pre nego što se osetite krivim za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je da shvatite da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog osećaja krivice ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše.

Kako do srećne ljubavi umesto igre moći: koje su 4 osnovne psihološke potrebe oba partnera...

Da li je moguće prevladati lošu ljubavnu karmu? Da, otkrivanjem i otpuštanjem korenskog uzroka, bez obzira da li se to dogodilo prošle nedelje ili pre 2000 godina. To će vam pomoći da steknete svest i razumevanje, što će dovesti do oproštaja; ključ otpuštanja prošlosti.

PageBreak

Kako do novog ljubavnog početka

Pretvorite svoju lošu ljubavnu sreću u srećniji ljubavni život (i postignite druge lične ciljeve) u ova tri koraka:

1. Otkrijte svoje blokade i oslobodite ih se.

Jedan od najdelotvornijih načina otkrivanja i otpuštanja korenskog uzroka bilo kakve nesreće je meditacija i/ili regresija prošlih života.

Deluje čak i onima koji ne veruju u reinkarnaciju. Jednostavno usmeravanjem pažnje, bilo da je stvarno ili simbolički, na davno zaboravljene karmičke razloge za bilo kakvu neostvarenu ljubav ili životno iskustvo, može biti dovoljno da prekine negativan obrazac zauvek.

2. Oprostite sebi i svima drugima koji su uključeni u korenski uzrok.

Kada oprostite drugima - to je za vašu dobrobit; zakon karme nikome ne dopušta da prođe nekažnjeno. Krivica ili ljutnja, kojih nismo uvek svesni, sabotira naše ljubavne živote.

3. Delujte na pravi način u odgovarajuće vreme.

Saznajte kako da pratite svoje lične ljubavne cikluse. Ceo naš ljubavni život sledi predvidive cikluse koji mogu tačno biti opisani metafizičkim naukama numeričke analize, koja ne uzrokuje cikluse, ali je jednostavno njihov simbol. Ta svest može da vam pomogne da budete spremni i zaskočite talase prilika umesto da se udavite u njima.

Kada steknete više svesti o sebi i svojim odnosima, bićete u mogućnosti da živite i reagujete s manje straha i više ljubavi, napravite bolji izbor u ljubavi i životu, organizujete svoje napore prema srećnom i skladnom ljubavnom životu i na kraju živite ljubavni život kom ste samo mogli da se nadate do sada.Većina nas se usmeri na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako istražiti i popraviti duhovnu stranu. Ovaj nedostatak svesti i ravnoteže dovodi do očekivanja koja stvaraju bol u srcu i nesklad.

Psihologija emocija: ovo je najlepši način da pošaljete poruku ljubavi...

Možete sami da poboljšate svoj ljubavni život i svi odgovori su stvarno unutar vas. Regresija prošlih života i meditacija će vam omogućiti da steknete svest i ravnotežu koja će vam pomoći da otpustite nepotrebno i poželeti srećan novi početak.

Izvor: Atma