ANĐELI NAM GOVORE - PREOKRET VEKOVA: Ako u poslednje vreme viđate ove brojeve, Univerzum vam šalje poseban znak

Ukoliko vam se dešava da viđate brojeve 11:11 vi vidite anđeoski niz. To znači da Univerzum šalje znak za vas!

Shutterstock

Ponekad se dešava da ne obraćamo pažnju na ono što viđamo, međutim, već je postalo poznato da ljudi neretko viđaju iste nizove brojeva, bilo da ih vide na satu, čuju u pesmi ili ih vizuelizuju u glavi. Ukoliko viđate niz 11:11 to je siguran znak da se nešto posebno dešava u vašem životu i da je to rezultat vaše transformacije u polju senzitivnosti i mindfulness-a.

Brojevi su inače vrlo značajni. Kroz njih nam anđeli govore da ćemo biti nagrađeni sa uvidom i visokom svesnošću. Kada jednom počnete da viđate brojeve, frekvencija vaše senzitivnosti će postajati sve jača!

Preokret vekova započeo je još krajem 2012. godine, tačno u 11:11 časova, po kalendaru Maja. Ovo je praskozorje Novog doba, kada je Mračno doba ostalo iza nas i vodi nas do Zlatnog doba, gde će se desiti autentični pomak u ljudskoj svesti.

Ukoliko viđate niz 11:11 znajte da su anđeli i duhovi tu da vas podrže, i da će uvek biti uz vas! Vodite računa da izbegavate negativne emocije kada vidite ovaj niz. Fokusirajte se na pozitivne promene koje prate vaš život trenutno. Može vam delovati teško da poverujete u viša bića, ali zahvaljujući njima možete pronaći životne odgovore i isceljenje koje nam Univerzum šalje.

Niz anđeoskih brojeva 11:11 je jasna poruka vama da treba da preuzmete kontrolu u svom životu, odgovarajućom upotrebom moći i sposobnosti koje posedujete.

Izvor: Sensa