Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Romantični susret nakon 75 godina: emotivna priča o čoveku koji je uspeo da pronađe svoju prvu ljubav

Priča o ljubavi koju vreme nije uspelo da izbriše - romantičan susret nakon 75 godina...

  Izvor: Foto: Youtube/Printscreen

Vreme ne može da izbriše pravi i iskrenu ljubav, a to pokazuje i istinita romantična priča jednog ljubavnog para iz Francuske, piše Lovesensa.

K.T. Robins (98) potiče iz Brijea, jednog malog mesta u Francuskoj. Učestvovao je u Drugom svetskom ratu, a nakon toga se oženio i bio 70 godina u srećnom braku sve do smrti svoje supruge. Međutim, njegova ljubavna priča počela je mnogo ranije, ali je život pokazao da se nije završila ni nakon mnogo decenija.

Nakon smrti njegove supruge, komšinica je Robins pomagala da raspremi svoj dom, a kada je pronašla jednu fotografiju probudila je divna romantična sećanja. Na fotografiji je bila mlada lepa devojka, a kada ga je upitala ko je to, Robins je rekao: "Dženin Ganaje, moja prva velika ljubav."

Povezane vesti

Iako je imao 98 godina, Robins se sećao cele ljubavne priče sa Dženin. Upoznali su se u malom francuskom gradu iz kojeg potiče, ona je pričala engleski, a on francuski, ali njihova srca su se potpuno razumela.

Na jednom brodu su napravili šator i pokrenuli svoju mobilnu pekaru. Peklii su hleb i tako zarađivali novac, družili se i maštali kako će stvoriti svoj dom. Njena porodica je obožavala Robins, bio je počasni gost na njihovim porodičnim okupljanjima i sve je izgledalo kao priča iz bajke, do jednog dana.

Robins je dobio vojni poziv i morao je hitno da se preseli i preuzme vojničke dužnosti. Nije imao vremena da se oprosti sa Dženin, već je dobio samo jedan telefonski poziv i to je bio poslednji put kada su razgovarali.

Nakon rata izgubili su kontakt i pustili su da ih život odvede u nepoznatom smeru. Robins se oženio, ali nikada nije imao dece, dok se Dženin udala, dobila decu i nastavila u Francuskoj da gradi svoj porodični život.

Ubrzo nakon što je Robins ispričao svoju ljubavnu priču komšinici, dobio je poziv da prisustvuje skupu ratnoih veterana u Brijeu, mestu gde je njegova ljubav za Dženin otpočela.

Povezane vesti

Raspitivao se o Dženin, ali nije gajio veliku nadu da će je ponovo, u svojoj 98 godini života sresti, ali napokon je saznao nešto novo. Dženet je bila živa i boravila je u jednom staračkom domu.

Robins je pozvao njenu porodicu i izrazio želju da je poseti, ali njeni potomci rekli su da im ona nikada nije pričala o njemu. Međutim, kada im je Robins poslao njihovu sliku i kada je Dženet pogledala fotografiju, sećanja su se vratila i rekla je da je to njena prva ljubav i da bi zaista želela da je poseti.

Robinson je ugledao Dženin u invaldiskim kolicima, a ona ga je dočekala raširenih ruku i sa velikim osmehom. "I dalje je bila lepa" Bila je tako srećna što smo ponovo zajedno", rekao je Robins.

Nekoliko puta su išli na večeru, a Dženin je insistirala da šeta sa hodalicom i da zajedno obiđu mesta na kojima su gradili svoje uspomene. Prepoznali su pristanište na kojem je bio brod sa njihovom pekarom, njenu staru kuću i mesto gde su se prvi put poljubili.

Ova priča je dokaz da prave uspomene nikada ne blede i da ukoliko izbrišemo ono negativno i mračno iz prošlosti, uspećemo da sačuvamo sve te divne iskre koje nam je život darovao.

romanticni-susret-nakon-70-godina-emotivna-prica-o-coveku-koji-je-uspeo-da-pronade-svoju-prvu-ljubav3
Izvor: Foto: Youtube/Printscreen

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj