Ponekad se putevi razilaze, nismo dovoljno hrabri da otvorimo srce, a i Univerzumtačno zna kada je za nešto pravo vreme. Svaki susret sa srodnom dušom je drugačiji, ali postoje i slučajevi kada se na prvi pogled dve duše ne prepoznaju, ali se uvek, na kraju krajeva, jedna drugoj vrate baš kada je pravi trenutak.

Bil i Kristofer Gregori zaljubili su se jedno u drugo još 1971. godine, ali o tome nisu rekli ni reč, sve dok se ponovo nisu sreli nakon 40 godina.

Pročitajte još:

Najlepša ljubavna priča: kratka priča o slanoj kafi raznežiće svako srce

Istinita ljubavna priča koja je očarala ceo svet: njih je spojila sudbina, a on je uradio nešto neverovatno zbog ljubavi (FOTO + VIDEO)

4 istinite priče o velikoj ljubavi muškarca i žene: ove ispovesti vraćaju veru u pravu LJUBAV

Odrasli su u malom mestu Sidar Grouv (Nju Džerzi) u kojem je svako poznavao svakog, a njih dvoje su zajedno išli u istu školu.

"Bil je u školi uvek bio dobar dečko. Bio je mršav, visok i imao crvenu kosu. Dopao mi se."

Tada devojke nisu pitale momke za izlazak i Kristofer je smatrala da nije privlačna Bilu. Sa druge strane, Bil ističe da je ona bila pametna, lepa i atraktivna i da su mnogi bili zaljubljeni u nju. Mislio je da se on njoj ne dopada i zbog toga nije smogao hrabrosti da napravi prvi korak.

Godine su prolazile i njihovi putevi su se razišli. Ostali su u kontaktu, ali ona se venčala i on se oženio. Dobili su decu, živeli su sa svojim partnerima u različitim gradovima, ali, kako ističu, nikada nisu zaboravili jedno drugo.

Bil se razveo, a i Kristofer je okončala brak sa svojim suprugom. Nakon nekoliko godina, Bil je razmišljao o Kristofer i odlučio da je potraži i kaže sve ono što nije imao hrabrosti kao mlad momak da uradi. Znao je njenu adresu jer joj je svake godine slao čestitku za Božić. Sačekao je u autu ispred kuće i reči su same krenule. Priznali su jedno drugom osećanja i onda je ljubav oživela.

"Znala sam svih ovih godina da je on pravi za mene, ali život je imao druge planove" - ističe Kristofer.

"Bilo nas je sramota da priznamo jedno drugom nešto, a možda nije bilo ni pravo vreme. Ali verujem u karmu i da nam tad nije bilo suđeno, a sada imamo priliku da uživamo zajedno u ostatku života."

Izvor: Lovesensa