Da li vam je prilično teško pronaći muškarca sa zdravom muškom energijom? Pogledajte koji vam "trikovi" mogu pomoći u tome.

1. Spustite "štit" muškosti - Mnoge žene podsvesno ne veruju muškoj energiji, pa žele da se zaštite od nje. Ovo često stvara odbrambeni mehanizam kojim žena preterano razvija svoju unutrašnju mušku energiju. Ako deluje prvenstveno iz svoje muške energije, privući će muškarce sa pogrešnom energijom u svoj život.

2. Vežbajte otelotvorenje svoje ženske energije - Ovo može biti neprijatno za ženu koja je potisnula svoju žensku energiju, jer će morati da prepusti kontrolu, oseti svoje emocije i pusti tok. Otelotvorenje ženstvenosti ne dolazi kroz um. Oseća se kroz pokrete tela. Duboka otvorenost se može ostvariti samo kada se žena potpuno preda i dozvoli sebi da bude ono što jeste.

3. Definišite kako želite da se osećate sa muškarcem u vašoj blizini - U današnjem svetu najviše smo izloženi ranjenoj muškoj energiji, pa često i ne znamo šta je zdrava muškost. Zamislite kako želite da se osećate sa muškarcem. Sigurno, cenjeno, zaštićeno, viđeno, podržano? Zapamtite - i to je moguće.

Izvor: Sensa.story.hr