Postoji izreka da u ljubavi nema pravila, kao i da svako srce ne može tako lako da birakoga će da voli. Tako se u našem životu pojavljuju muškarci koji dolaze samo kao test, kao lekcija koju treba naučiti, ali nakon neuspeha, prijateljstava, sastanaka i rastanaka, sudbina može dovesti onog posebnog i pravog.

Evo koji znakovi pokazuju da vam sudbina šalje pravog muškarca:

1. Imate sličan životni scenario - Jedan od jasnih znakova da se pravi partner pojavio u vašem životu je sličnost sa njim. To ne znači da imate sličan temperament. Reč je o tome da ste prošli kroz slične testove na životnom putu. Na primer, oboje imate tužnu prošlu vezu, ili volite iste filmove, ili delite zajednički hobi. Obično vam takve slučajnosti omogućavaju da se zbližite i okupite sa svojim partnerom. I što je više sličnih trenutaka u vašim životima, to će vaša duhovna veza sa muškarcem biti jača u budućnosti.

2. Uživanje u tišini - Pravi muškarac jeste neko sa kimimate zajendičke teme, uživate u dugim razgovorima, ali i neko sa kim uživate zajedno da sedite i u tišini. Ne postoji neprijatnost ako ponestane tema za razgovor, već potpuno uživanje u tišini i u tome što ste zajedno.

3. U ovoj vezi niko ne gubi sebe - Ovo je odnos u kojem partneri pozitivno utiču jedno na drugo, motivišu se međusobno na razvoj, rad i napredak. Oni cene snove druge strane, ne sputavaju ih i trude se da podržavaju partnera. Niko od nikog ne tražio da odustane od ličnih ambicija ili da se menja - ovako izgleda zdrav odnos.

4. Neočekivan susret - Moguće je da će se susret sa ovom osobom dogoditi potpuno neočekivano iiznenada, onda kada se najmanje nadate. Verovatno ste u prošlosti imali razna negativna iskustva, možda ste čak razmišljali da odustanete i za traganjem za ljubavi... Vi ne morate slepo da je tražite, radite na sebi i prava osoba će se pojaviti u pravom trenutku.

5. Veza koja odiše dobrom energijom - Odnos sa muškarcem kojeg vam je sudbina poslala uvek su izgrađeni na poverenju i poštovanju jedni prema drugima. Uvek postoji uzajamna pomoć, briga i empatija. U ovom odnosu se ne beži od izazova, već se par drži za ruke i zajedno pobeđuje kada se pojave oluje svakodnevice. Veza sa pravim muškarcem podrazumeva da imate oslonac, ljubav, pažnju i razumevanje, kao i da se svakog dana osećate istinski voljeno.

Izvor: Sensa