Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da privučete ostvarenje želja: ova vežba vizualizacije pomaže da se snovi što pre ostvare

Ako ovako vizualizujete snove, oni će se brže ostvariti! Probajte čudesnu vežbu koja je ključna za aktiviranje Zakona privlačenja...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Vaša sposobnost da vizualizujete svoje snove pomoći će vam u njihovom ostvarenju.

Vežbe i tehnike vizuelizacije su neverovatno moćne. Neki psi­holozi danas tvrde da jedan sat vizuelizacije vredi kao sedam sati fizičkog napora. Ne zaboravite, vaš podsvesni um ne prepoznaje razliku između stvarnog iskustva i živopisno zamišljenog doživ­ljaja. Ne može da napravi razliku između sećanja, zamišljanja ili realno doživljenog iskustva.

On (podsvesni um) odgovara jednako na sve njih. Pomoću različitih tehnika vizuelizacije, možete u pot­punosti iskusiti bilo koju situaciju kao da je stvarna. Možete stvoriti emotivne ili psihološke odgovore na situacije koje zamišljate. Vaš podsvesni um prisvojiće ove informacije i čuvati ih kao istinite, a Univerzum će odgovoriti na ovu vibracionu energiju manifestaci­jom koja je u skladu s tim.

Povezane vesti

Evo primera vežbi vizuelizacije, koje pomažu da se u vašem umu stvore živopisne slike i omogućavaju spoznaju činjenice da vaše mi­sli i emocije takođe utiču na vaše telo. Dok čitate prvi deo, obratite pažnju na to kako se osećate emotivno i fizički i zapazite kako se ta osećanja i osećaji razlikuju od onih u drugom delu.

Oblikujte dan pomoću ove jednostavne vizualizacije:

Sedite u udoban položaj ispravljene kičme, sklopite oči i spustite ruke na krilo tako da vam se vrhovi prstiju dodiruju. Sad udahnite nekoliko puta, lagano i duboko, udišući kroz nos i izdišući kroz usta. Koncentrišite se na podizanje i spuštanje stomaka i grudi, koji se ponavljaju sa svakim udahom i izdahom i kako sa svakim dahom postajete sve opušteniji i opušteniji. Sada, vratite svoje disanje u svoj prirodni ritam – polako, smireno i opušteno.

Zamislite kako belasvetlost polako dolazi do leve strane vašeg tela – pojavljuje vam se na levom stopalu i postepeno prelazi preko leve noge, za­tim leve strane torzoa, ramena, vrata i lica, odlazeći do vrha vaše glave, a zatim prelazi, lagano, na desnu stranu vašeg lica, vrata, ramena, torzoa, kuka i noge, ispunjavajući svaku ćeliju u vašem telu blistavom, belom svetlošću. Sada ponovite ovo još dva puta, u svom ritmu, vizualizujući i osećajući čistu belu svetlost koja se penje vašom levom, a zatim i desnom stranom tela.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj