Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuda se dešavaju - ovaj ritual morate da probate: otkrivamo magičan plan za ostvarenje želja u 2020. godini

Theta healing praktičar otkriva kako da manifestujemo želje za 2020. godinu! Napravite jedinstven spisak želja u novogodišnjoj noći...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Da bismo ovladali veštinom manifestovanja, treba prvo da ovladamo vrlinama misli. Ako živimo u energiji radosti, ljubaznosti, saosećajnosti, saradnje, privući ćemo energije za manifestovanje onoga što želimo, bilo da je to materiajlno ili da su to okolnosti, situacije ili ljudi u našem životu. Ako stalno kukamo, kajemo se, ljutimo, sprešićemo da ono što želimo dođe u naš život. Manifestovanje je duboko povezano sa kontrolom misli. U realnosti mi manifestujemo sve vreme, bez obzira na to što radimo. Ako smo negativni i govorimo negativne stvari, mi ih manifestujemo u svom životu. Kada kažemo da jedva imamo za život, zaista ćemo toliko i i mati.

Zato moramo biti veoma oprezni sa rečima i mislima. Theta Healing je divna meditativna tehnika koja koristi teta talase, odnosno frekvenciju talasa koje naš mozak emituje tokom sna. Tada je naš um veoma otvoren i dozvoljava da komuniciramo sa podsvešću i da lako menjamo uverenja, vršimo zapanujuća isceljenja i menjamo život. Kada manifestujemo i vizualizujemo, ako možemo da vizualizujemo kao da to već imamo, onda to možemo i postići. Ako manifestujemo a ne možemo da vidimo, onda imamo ograničavajuća verovanja koja treba pročistiti.

Povezane vesti

Ako zamislimo da imamo nešto, ali to ne vidimo u svom životu, treba da radimo i na verovanjima da bismo to i dobili. Ne možemo manifestovati ono što nije dobro za nas. Podsvest je tu da nas zaštiti i ona će uraditi sve da bi nas zaštitila od manifestovanja bilo čega što će prourokovati štetu i teškoće. Ako želite da manifestujete neke ogromne poslove, vaša podsvest može to blokirati u strahu da ćete izgubiti vreme za svoja zadovoljstva, da ćete biti prezauzeti, strah od izobilja, od gubitka odanih prijatelja, od promena, od nepoznatog itd. Ne zaboravite: naša podsvest uvek manifestuje. Da bi naša podsvet znala šta želimo, potrebno je da napravimo liste želja. Predlažem da u novogodišnjoj noći napravite tri liste za ono što želite da ostvarite u 2020. godini.

I KRATKOROČNA LISTA je za početak godine. Tu ispišite stavke za koje znate da ćete ih lako ostvariti, npr. novu tašnu, prsten, kristal, neki odevni predmet, čime stvarate uslove da vaša podsvest to i ostvari.

II DUGOROČNA LISTA treba da sadrži ciljeve koje ćete ostvariti u roku od godinu li dve. To može biti novi stan, bolji auto, nova firma, zdrava ishrana i više brige o telu.

III LISTA je sve ono što mislite da je nemoguće, npr. da imate svoju školu, bolnicu ili, recimo, humanitarnu organizaciju.

Kada ispunite stavke sa kratkoročne liste, podsvest, koja nema ograničenja, automatski se prebacuje na dugoročnu listu, a zatim i na listu onoga što nam na svesnom nivou izgleda nemoguće.

Pitanja na koja treba odgovoriti:

- šta je dobro za mene?
- koje su moje potrebe?
- šta mi zaista treba?
- da li je ovo dobar izbor za mene?
- da li je ovo dobro mesto za mene?

Ako želite osobu koja vas voli, pitanje je da li ste vi spremni za to. Kad suštinski zavolite sebe i naučite kako da volite i drugu osobu, tada ste spremni da primite ljubav. Trebalo bi da probate da vizuelizujete svoje manifestacije. Ako želite da se preselite u novi grad, pokušajte to da vizuelizujete. Ako imate problem, to znači da treba raditi na otkrivanju podsvesnih strahova. Theta healing ima sjajan način kao se uklone strahovi. Sve što želite da ostvarite treba da bude usklađeno sa vašim duhovnimrazvojem ili, kako se to zove u Theta Healingu, božanskim tempiranjem.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj