Izaberite vrata koja vam najviše privlače pažnju. Otkrićete u kojem području života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci - da li je to možda u ljubavi, poslu ili u zdravlju?

1. vrata - FINANSIJE

U 2017. godini ukazaće vam se prilika za dugotrajnu finansijsku sigurnost. U maju možete očekivati neku veću promenu u karijeri koja će vam obezbediti još više novca - možda će se raditi o novom poslu, unapređenju ili većoj plati.

Feng šui stručnjaci otkrivaju kako da zaradite više novca: 5 pravila u domu za finansijsko blagostanje i poslovni uspeh...

Takođe, pronaći ćete nove načine ulaganja novca u svoju budućnost.

PageBreak

Godina pročišćenja 2017.

Onima koji imaju finansijskih problema ili dugovanje - sledeća godina biće mnogo bolja, dugovi će se smanjiti ili nestati.

2. vrata - LJUBAVNA VEZA ili odnosi s porodicom i prijateljima

Sledeća godina biće za vas svojevrsno pročišćenje. Dramatično ćete poboljšati ljubavne odnose ili one vezane za porodicu i prijatelje. Ali, najpre ćete izlečiti sebe, odnosno posvetićete se ličnom rastu.

Suočićete se sa svojim strahovima, teskobom i nezdravim obrascima ponašanja. Uspećete to da rešite i pomirićete se s nekim stvarima. Čekaju vas mirniji i skladniji odnosi nego ikad pre.

3. vrata - ZDRAVLJE

Bićete u najboljoj formi života. Osećaćete se fantastično, imaćete puno energije i misli će vam biti bistrije. U 2017. godini čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više voziti bicikl, plivati, šetati po prirodi, biti intimniji s partnerom...

Zdravlje i numerologija: brojevi vam otkrivaju na koje organe treba da obratite pažnju...

Osluškivaćete svoje telo i pratiti šta mu treba, a šta smeta. Moglo bi se reći da ćete tretirati svoje telo kao hram - s poštovanjem. Postaćete svesniji toga da kada se čovek ne oseća dobro. Zbog svega toga čeka vas puno zdravija i dugovečnija budućnost.

Izvor: Awakening People / B92