Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST - ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI: Otkriva puno o vašoj podsvesti i šta vas očekuje u budućnosti

Test - Ono što prvo vidite na slici otkriva o vašoj podsvesti i budućnosti!

  Izvor: Foto: Ilustracija Oleg Šupljak

Testovi sa optičkim iluzijama nisu samo zanimljivi kvizovi, već se često koriste mnogim psihoanalizama kako bi se otkrila vaša percepcija - način na koji posmatrate život i okruženje, kao i šta je skriveno u vašoj podsvesti.

Ovaj test otkriva šta se dešava u vašoj podsvesti i ukazuje na greške koje vas blokiraju da ostavrite ono pto želite u budućnosti.

Pročitajte još:

Najprecizniji japanski TEST ličnosti: kocka u pustinji otkriva kakva je zaista vaša duša

TEST - Izaberite 1 kartu i saznajte kakva vas ljubav očekuje u budućnosti: Otkriva šta se krije u vašem srcu

Prva stvar koja vam na slici privuče pažnju je odraz vaše podsvesti.

Pogledajte sliku i na osnovu toga šta vam je prvo na njoj privuklo pažnju otkrijte tajnepodsvesti i šta vas očekuje u budućnosti:

Pročitajte rešenja.

Žena sa kišobranom

Kiđobran na ovoj slici ukazuje na status, kao i na vezu između neba i zemlje. Ako ste prvo na slici primetili ženu sa kišobranom, to može značiti da u svojoj podsvesti imate potrebu da se zaštitite od sveta, trenutnog načina života i sistema vrednosti. Potreban vam je odmor, ali i mentalni detoks. Pokušajte svakodnevno da radite na duhovnom razvoju, pružite priliku svojoj kreativnosti da se izrazi i tako ispunite sebe pozitivnom energijom.

Muško lice

Ako ste prvo a slici videli lice muškarca, onda to govori o vašoj domišljatosti i velikom broju ideja za sprovođenje planova kojima nesvesno težite. Čuvajte bistrinu u svom umu, bez obzira da li težite nečemu na materijalnom i duhovnom nivou. Uskoro se u vašem životu može dogoditi zanimljiva promena. Imate sjajnu energiju i lako rešavate rzličite situacije. Vreme je da započnete i završite sve ono što ste planirali. Iskoristite svoje ideje za ostvarenje ciljeva.

Povezane vesti

Jedrilica

Jedrilica simbolizuje prosperitet koji će se uskoro pojaviti na obali vašeg života. Vi ste osoba sa velikim planovima i tačno zabte šta želite da postignete u životu. Ipak, kaako bi sve mogli da postignete, važno je da se ne opterećujete previše, jer preopterećen brod uvek potone. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju, opuštajte se, zadovoljite svoje potrebe i provodite više vremena sa volenima - porodicom i prijateljima.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizuje dušu koja nije u jedinstvu sa telom. Ako ste prvo voo primetili na slici, to znači da ste opsednuti poslom i ambicijama, preumorni ste, ne uspevate da napravite balans između privatnog i poslovnog i vaša duša zbog toga pati. Ukoliko potiskujete emocije i radite protiv sebe, povećavate rizik od zdravstvenih problema na fizičkom i emotivnom polju. Nije sve u materijalnim stvarima, podsetite se na duhovnost i emotivnu stranu koja vas može isceliti. Dozvolite sebi odmor.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj