Pevačica Ana Đurić Konstrakta večeras će na Evroviziji u Torinu predstaviti Srbiju pesmom "In corpore sano". Njen autentičan performans, pesma, kao i stajling, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, već se dopadaju evrovizijskoj publici.

Konstrakta će večeras nastupati u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji. Njen beli kimono predstavlja neobičnu lekarsku uniformu - pesma umetnice ukazuje na probleme u zdravstvenom sistemu.

Bela nosi simboliku čistote, nevinosti, harmonije. Takođe, može predstavljati i uspešan početak, ali i hladnoću i sterilnost. Smatra se da je bela boja svetlosti i da donosi sreću i pozitivnu energiju. Tumači boja povezuju belu sa pozitivnom energijm i energetskim štitom - to je boja koja zrači dobrim vibracijama.

Konstrakta je na nastupu u Beogradu nosila cveće sa leve strane, a tokom boravka u Torinu pokazala je i kombinaciju na kojoj se nalazi izvezeno srce - simbol ljubavi i života. U pesmi "In corpore sano" srce se provlači kroz sledeće stihove:

"Velika je sreća što postoji
Autonomni nervni sistem
Ne moram kontrolisati otkucaje srca
Srce kuca, srce samo kuca
Letnjeg dana jarke boje
Suknje moje na mom telu
Suknje moje, pas i ja
Šetamo nas dvoje, brojimo korake
Suknja ide oko noge moje
Mi šetamo i to je sve
I ne mora bolje, srce samo kuca
Dajem poverenje, neka samo kuca
Dajem poverenje, neka kuca, neka dišem
Bože zdravlja, Bože zdravlja, Bože zdravlja
Nemam knjižicu"

Izvor: Sensa