Zabavan ali i poučan, ovaj mali podsetnik nasmejaće vas i probuditi onu zahvalnost kojoj ponekad ne stignemo da posvetimo dovoljno vremena!

Za sve vas koji imate starije sestre... evo čega treba da se setite!

1. Pomogla vam je da izgradite svoju ličnost.

Starije sestre mogu biti dar sa neba, a ponekad znaju da budu baš bezobrazne. Međutim, to samo znači da ste s njom mogli i da doživite mnoge trenutke koji su ojačali vaš karakter - na primer, kada vas "otkači" da bi bila sa svojim prijateljima ili vas namerno ne nađe kada se igrate žmurke. Tako se puno nauči.

2. S njom možete zaista da razgovarate.

Ponekada je teško razgovarati sa roditeljima, a mlađa braća i sestre i prijatelji ne mogu uvek da vas shvate. Zato postoje starije sestre!

Kako horoskopski znakovi utiču na odnose u porodici...

3. Naučila je vaše roditelje mnogim stvarima.

Vaši roditelji su na njoj napravili sve krupne greške koje su mogli napraviti, tako da sada znaju kako treba sa vama. To je baš lepo, zar ne?

4. Možete da izvičete na nju kad vas pritisne neka muka.

Ne možete tek tako da se izvičete na svoje prijatelje, zar ne? Onda vam neće još dugo biti prijatelji. Sestra će vam oprostiti i voleti vas, čak i ako ste se istresli na nju bez ikakvog razloga.

5. Rado vas je vozila svuda pre nego što ste dobili dozvolu.

Lepo od nje, zar ne?

6. Mogli ste da je imitirate.

Stariju sestru je divno kopirati. Već je prošla sve ono kroz šta vi prolazite, tako da samo treba da se trudite da budete kao ona.

7. Uvek vam čuva leđa.

I vi njoj uvek čuvate leđa.

8. Ona je vaš guru.

Pošto je već prošla kroz sve to kroz šta prolazite, ona može da vam da fantastične savete. Pored toga, pošto ste član porodice, zna kako stvari funkcionišu u vašem životu i iskreno brine o tome šta vam se dešava.

Izvor: Family