U današnjem izazovu osvrnućemo se na sve teme kroz koje smo prošli i progres koji smo napravili i naučićemo kako da damo sebi jos više ohrabrenja na ovom putu ličnog rasta i razvoja.

Ponosna sam na vas, kroz ove dve nedelje izazova postali ste svesni šta govorite i radite, naučili ste kako da pustite sve što vam ne služi, kako da se otvorite za nova iskustva. Radili ste na unutrašnjem kritičaru i pozitivnom samogovoru, takođe ste se zbližili sa svojim unutrašnjim detetom. Pohvalite sebe!

Nakon ovih prvih 14 izazova naučili ste kako da volite svoje telo i slušate njegove poruke, kako da ispoljite svoje emocije na pozitivan način, čestitajte sebi na trudu da otpustite bes i strahove. Naučili ste da su strahovi u našim glavama i da uvek imate izbor između straha i ljubavi i nakon toga ste uradili vežbu u kojoj ste naučili da ste vredni i da zaslužujete ljubav i radost! Bravo za vas! Hvala što ste istrajali.

INSTRUKCIJA ZA VEŽBU:

Pogledajte koliko ste daleko stigli za samo 14 dana? Nastavite da ohrabrujete sebe i ujutru i uveče dok tapkate Gamut tačku izgovarajte sledeću afirmaciju: "Otvoren/a i prijemčiv/a sam za sve predivne stvari koje mi ovaj proces pruža i kojima me uči, očekujem samo najbolje, život me voli."

"DNEVNIK VEŽBA":

Otvorite svoj dnevnik na 7 danu izazova i pročitajte svoja zapažanja i osećanja tog dana!

Na novoj strani napišite svoja osećanja i zapažanja danas, nakon dve nedelje! Da li vežbe postaju lakše i prijatnije za vas?

Zapišite kada ste imali najviše uspeha, a kada najviše neuspeha.

Pokušajte da kreirate sami nove afirmacije za oblasti gde ste imali blokade i tapkajte!

Izvor:Lovesensa.rs