TEST LIČNOSTI - KOLIKO KONJA VIDITE NA SLICI: Da li ste totalni perfekcionista ili previše opušteni i samouvereni?

Pogledajte sliku i saznajte da li ste perfekcionista koji treba da nauči da se opusti.

Print Screen/Krstarica.net

Donosimo vam ovaj test sa optičkom iluzijom koji otkriva duboo skrivene aspekte vaše ličnosti, koji će izaći na videlo u zavisnosti od toga kako ćete protumačiti sliku.
Samo bacite pogled na sliku na sekundu ili dve i prebrojite koliko konja vidite. 

1. Jedan konj – Vi ste neko ko gleda širu sliku
Vi vidite stvari kao celinu i imate veoma široku viziju. Ponekada ste ishitreni u donošenju odluka i ne procenjujete i ne vrtite se u krugu beskrajnog razmišljanja. Ovi kvaliteti vas čine odličnim u upravljanju jer ste u stanju da izračunate rezultate pre svih ostalih. Možete nacrtati konačnu sliku u glavi čak i pre nego što je neko uzeo olovku.

Uprkos tome što posedujete sve ove neverovatne kvalitete, još uvek niste sam sebi na prvom mestu; stoga nemojte prestati da radite na sebi. Možete doneti promene. Ne dozvolite da vas obuzme lenjost samo zato što vam je lako da vidite krajnji rezultat - ipak je potrebno da uložite i malo truda i rada u ciljeve.

2. Između 5 i 10 – Imate naznake perfekcionizma u sebi
Vi ste osoba koja ne shvata stvari olako i voli da pridaje važnost stvarima koje su vredne. Vaš način donošenja odluka je prilično racionalan i razuman. Uprkos tome što ste razumna osoba, rdaite dosta neplanski i intuitivno. Ali to vas ne sprečava da postignete svoje ciljeve.

Uvek ste u pokretu. Nikad mirni. Koliko god vam bilo teško da prihvatite, ponekad postanete malo previše samouvereni u svoje sposobnosti. Preterujete sa stvarima a da niste ni svesni. Vi ste neko ko ne staje, tako da znate kako da prihvatite neuspehe.

3. 11 konja ili više – Perfekcionista!
Primećujete stvari koje drugi ne vide. Veoma ste odgovorni i zato ne propuštate ni najsitnije stvari. Ovo je takođe razlog zašto ljudi vole da rade sa vama. Oni znaju da ih nećete izneveriti. Perfekcionizam ima svoje nedostatke. Često ste uhvaćeni u situacijama kada niste sigurni da li treba da nastavite sa nečim ili da nastavite da radite na tome. Verujete da se sve može poboljšati i zato ne znate gde i kada da stanete. Nikada niste zaista zadovoljni krajnjim rezultatima. „Moglo je bolje i više“ je uvek na vašim usnama.

Trebalo bi da uključite neke vežbe koje smiruju um kao što je joga u svoj život, jer većinu vremena previše razmišljate. Pokušajte da se okružite ljudima koji vam mogu reći kada i gde da povučete crtu, prenosi krstarica.com.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Tajne Plavih zona za dugovečnost  You Tube/ CHEF AJ