Super prahovi su odlični za zdravlje, ali i za negu svih tipova kože. Ako vašoj koži nedostaje mekoća, hidratacija i sjaj, isprobajte zelenu masku koja umiruje i podmlađuje.

Snaga kišnih kapi: tehnika koja pomaže kod bolesti kičme

Smešajte jednu kašičicu mača (matcha) praha, jednu kašičicu klorele i jednu kašičicu meda. Ako bude potrebno, smesi dodajte koju kap vode kako biste masku lakše naneli na kožu. Nanesite je na očišćeno lice i vrat, ostavite da deluje 15 do 20 minuta, pa isperite.

Kako homeopatija leči razna oboljenja: neverovatan princip lečenja koji pokazuje odlične rezultate

Mača zeleni čaj bogat je antioksidansima, pa će smanjiti upalne procese, umiriće kožu i obnoviće oštećenja nastala preteranim izlaganjem UV zracima. Alga klorela na kožu će delovati poput regeneratora i pružiće joj blistav sjaj, a med će je hidratizovati i omekšati.

Izvor: Lovesensa

Kako da ublažite ožiljke prirodnim putem: 4 prirodna sredstva koja imate u kući

Ožiljke od akni, nekog drugog upalnog procesa ili povrede, koji su oštetili samo površinski sloj kože, možete i sami da uklonite pomoću sastojaka iz svoje kuhinje.

Koža poseduje snažnu moć regeneracije, ali kako biste joj pomogli i brže uklonili neželjene promene, isprobajte jedan od sledećih prirodnih sastojaka. Budite strpljivi i uporni, jer se promena neće dogoditi preko noći. Želite li da poboljšate njihovo delovanje, prilikom aplikacije koristite dermo-roler.

Odblokirajte moćnu i lekovitu Ći energiju: rešite se brojnih tegoba vežbanjem prstiju

Aloja isceljuje i izbeljuje. Presecite list aloje, istisnite gustu melasu i nanesite je direktno na željeno mesto. Možete da koristite i stoprocentni preparat od aloje. Za najbolji rezultat ostavite da stoji barem pola sata na ožiljku, pa isperite.

Ulje nara podstiče prirodno isceljenje kože. Jednom ili dva puta dnevno nekoliko kapi ulja nežno umasirajte u promenom zahvaćeno područje.

5 najboljih prirodnih antibiotika: ojačajte imunitet i spremni dočekajte zimu

Med deluje regenerativno i protivupalno. Nanesite ga direktno na ožiljak jednom ili dva puta dnevno i ostavite da deluje bar petnaest minuta pre nego što ga sperete.

Paradajz izbleđuje ožiljke. Tanku plošku svežeg, domaćeg paradajza jednom dnevno stavite kao oblog na ožiljak ili deblju šnitu paradajza umasirajte u ožiljak. Ostavite najmanje petnaest minuta da deluje pre nego što je sperete.