Da li se i vi uvek divite svojoj tek obojenoj kosi kada je prekrije željena nijansa? Sveže obojena kosa izgleda zanosno i uredno, ali pitanje je - Kako da naša željena boja kose što duže traje?

Postojana boja kose je izazov sa kojim se često suočavaju žene koje su aktivne ili se bave nekim vidom sporta. Pojačano znojenje usled treniranja čini da se kosa brže prlja, a samim tim i češće pere. Kada prečesto peremo bojenu kosu, povećava se rizik da će se prvobitna nijansa brže isprati i promeniti.

Takođe, zauzete i aktivne žene često nemaju vremena da posete frizerske salone, već same boje kosu kod kuće. Ali kako da same bojite kosu, dobijete očekivanu nijansu i poboljšate postojanost boje?

Rešenje je u izboru kvalitetnih boja za kosu koje se lako nanose, uspešno prekrivaju sede i boja ne gubi tako lako prvobitni sjaj.

Garnier Olia boje za kosu sadrže 60% ulja od čega su većinom mineralna ulja. Vidljivo bolji kvalitet kose, cvetna mirisna nota i maksimalna performansa boje, samo su neke od pozitivnih karakteristika Olia boja za kosu. Garnier Olia bez amonijaka za prijatniji miris - lako se nanosi i kod kuće jer sadrži baršunastu kremu koja ne kaplje.

Nakon bojenja kose, treba potražiti i odgovarajuće šampone, maske, balzame i sprejove koji su namenjeni za negovanje bojene kose. Tehnologije ovih preparata pomoći će da zaštite boju i duže očuvate njen intenzitet.