Tokom procesa detoksikacije neophodno je obratiti pažnju na količinu vode koju dnevno unosite u organizam.

Često ne hidriramo naše telo redovno, a na taj način usporavamo detoksikaciju i onemogućavamo organizmu da se na prirodan način, kroz znojenje i urin, oslobodi štetnih toksina.

Telo se sastoji od 70 posto vode i potrebno mu je 6 - 8 čaša vode na dan kako bi bilo hidrirano i kako bi se uspešno očistilo od toksina.

Tokom detoksikacije navedenu količinu vode povećajte tako što ćete uz redovno konzumiranje vode dodati zeleni čaj i toplu limunadu, a izbaciti alkohol, kofein, gazirane napitke i čajeve sa teinom.

Osim što je redovno hidriranje važno za zdravlje organizma, jednako utiče i na lepotu i našu kožu. Važno je da kožu hidrirate iznutra i spolja, jer na taj način usporavate način starenja i smanjujete rizik od suve kože.

Jedan od prvih znakova dehidratacije organizma je isušena koža. Koža je naš najveći organ kojem je neophodna redovna hidratacija iznutra, kroz unos tečnosti, i spolja, kroz korišćenje odgovarajuće kozmetike.

Najbolji prirodni način da hidrirate kožu spolja jeste pomoću blagtornog dejstva aloa vere. Kako najčešće raste u suvim predelima, aloavera zadržava vodu u svojim listovima kako bi prvenstveno hidrirala sebe.

Ova biljka sadrži puno vlage, ali i antioksidanata koji čiste kožu lica od nečistoća.

Preporučujemo vam NIVEA Naturally Good micelarni gel za čišćenje lica koji sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla i organsku aloa veru. Osim što dubinski čisti lice od nečistoća i šminke, Naturally Good micelarni gel osvežava vašu kožu, umiruje je i čini je mekom. Koža ponovo može da diše.

Nanesite NIVEA Naturally Good gel sa bio aloa verom na vlažnu kožu lica. Umasirajte ga kružnim pokretima i izbegavajte kontakt sa očima. Isperite gel vodom i osetite pravu svežinu na svojoj koži.