Francuski stil je večno privlačan, verovatno upravo zato što je tako jednostavan, klasičan i bez napora. Kao rezultat toga, modni urednici iz celog sveta neprestano prate šta se događa na ulicama Pariza u potrazi za šik odevnim idejama, koje su istovremeno udobne i lake za kombinovanje i stilizovanje. Primetili su da postoje neki elegantni osnovni komadi koje većina žena u Parizu stalno nosi i kombinuju ih na inspirativne načine. Ovi komadi su izuzetno raznovrsni i pomoći će vam da brzo napravite bazu za sve svoje modne kombinacije za jesen/zimu 2024. godinu.

1. Satenska suknja

Bez obzira koju dužinu odaberete, satenska suknjaneutralnih nijansi je komad koji je jednostavan koliko i elegantan, koji Parižanke nose stalno, čak i u jesen. Reč je o svestranoj stvari, koju možete nositi od proleća do jeseni, pa čak i zimi uz hulahopke i dugačke čizme. Francuskinje vole da nose satensku suknju sa drugim osnovnim komadima, kao što je pletena bluza.

2. Blejzer koja ističe struk

Jednostavan sako sa pojasom koji vam pomaže da istaknete struk, izuzetno je ženstven i koristan u vašem garderoberu. Parižanke ga nose sa teksas suknjama, farmerkama, krojenim pantalonama - ili čak sa kratkim suknjama. Izaberite klasičnu nijansu, kao što su bela, crna, siva ili bež.

3. Plava košulja

Iako bela košulja važi za osnovni modni komad, čini se da žene u Parizu vole da nose krajnje jednostavnu, gotovo muževnu plavu košulju sa dugmićima. Kombinujte je sa plavim farmerkama, prevelikim jaknama ili teksas suknjama. Svestrana je i biće od koristi u vašoj garderobi i na proleće.

4. Zvoncare

Farmerice sa širokim nogavicama je hit svuda, pa i na ulicama Pariza. Uske farmerice (skinny jeans) nikada nisu ni bile veoma popularne među Parižankama, pa ako želite da ažurirate svoju kolekciju džinsa, potražite ovaj model.

5. Trenč mantil

Čini se da klasični trenč kaput ostaje jak u Parizu, barem sve dok su temperature i dalje relativno prijateljske. Primećujem da je najpopularniji onaj kaki, ​​a ne bež, kako sam očekivao. Stoga, izaberite zanimljivu nijansu, ali koja ostaje u sferi "neutralnih".

Možda će vas i zanimati 6 modnih komada koje ne treba skupo da plaćate.

Sensa

BONUS VIDEO:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce