Moda je svakoj ženi veoma važna na prolerće. Ako imate teksas suknju u ormanu, izbor ostalih odevnih komada će vam biti mnogo lakši - sve što vam treba je neki osnovni gornji deo, poput majice ili košulje, i kaiš da biste odmah izgledali šik - bez napora. Teksas suknja je zapravo genijalan izum. Zato što uvek izgleda kul, a da ne moramo previše da brinete šta da kombinujete sa njom. Baš poput farmerki. A umesto farmerki, na proleće 2024. nosiće se teksas maksi suknje jer su mnogo praktičnije. Maksi teksas suknja je praktičan osnovni komad u svakoj garderobi, samo su vam potrebne inspirativne ideja kako da ih integrišete u svoj izgled. Nakon što su viđene na nedeljama mode, u 2024. godini su popularnije nego ikada. Evo nekoliko poredloga za proleće 2024.

Sa osnovnim komadima

Jednostavan gornji ili običan džemper je sasvim dovoljan uz teksas suknju. Ako nosite verziju sa visokim strukom, uvek izgleda kul da uvučete gornji deo. S kaišem sve izgleda još bolje. Takođe veoma moderan u 2024. je kardigani. Bez obzira na to da li su od pletiva ili tvida ili platneni sako je baš po meri.

Teksas plus teksas

Druga super opcija za kombinovanje sa teksas suknjom jeste ton u ton - u ovom slučaju uz teksas košulju. Međutim, odgovarajući komad teksasa treba da bude kompatibilan i iz istog tona, u suprotnom može da izgleda ne tko dobro.

Košulja ili bluza

Kombinacija sa košuljom je klasična, ali preporučljiva. Naravno, i blejzer i bomber jakna su uvek dobra opcija.

Koje cipele idu uz suknje od teksasa?

Dobro pitanje na koje sledi duži odgovor:

  • Patike: Vintidž patike su trenutno posebno u trendu, ali ih takođe možete divno kombinovati sa drugim modelima. Moderne patike za trčanje su takođe super izbor.
  • Čizme: Naročito ako je vaša teksas suknja dužine 7/8, može izgledati cool kombinovati čizme koje zatvaraju prazninu na gležnjevima. Kaubojske čizme ili špicaste kožne čizme na štiklu su ultimativna opcija.
  • Polusandale: Cipele sa otvorenom petom su takođe posebno moderne za proleće 2024, a mogu se nosti sa čarapama ili bez njih.

BONUS VIDEO:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/Z.A.