Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 STVARI ZBOG KOJIH SE ZRELA ŽENA NIKADA NE IZVINJAVA: Nju je oblikovao život, zato ostaje jaka i svoja do kraja!

Autor Teodora Andrić

Ona ostaje verna sebi i kada drugi žele da je sputavaju i ruše snove - 5 stvari zbog kojih se zrela i jaka žena nikada ne izvinjava!

 5 stvari zbog kojih se zrela žena ne izvinjava. Izvor: Shutterstock

Nezavisna, zrela i hrabra žena stalno se razvija, radi na sebi, uči. Ona tačno zna šta u životu hoće, a šta neće. Njena misija je da postane najbolja verzija sebe. Spremna je da kaže "oprosti mi" i preuzme odgovornost kada je zaista kriva i kada pogreši, ali za sledećih 5 stvari se nikada ne izvinjava:

1. Zato što je "preglasna" - Ona se čvrsto zalaže za svoje mišljenje i ne skriva ga od drugih. Nije ona preglasna, samo mnogi ne žele da je čuju. Ipak, ona ne mari za kritike, osude ili podsmevanja drugih, ostaje verna sebi.

2. Zato što je previše jaka - U njoj je skrivena velika moć i snaga, iskustvo je to stvorilo. "Preplivala je okeane i pomerila planine" da bi bila tu gde je sada. Život je izgradio jakom i stabilnom - spremna je da prevaziđe oluje i probleme. Nikada se neće izvinjavati i skrivati svoju snagu.

3. Jer nije onakva kakvu drugi žele da je vide - Ona ne robuje ničijim stereotipima. Ostaje svoja, bez obzira na okruženje. Želi da ostane na svom putu ka sreći, a ljude koji joj predstavljaju teret ili joj postavljaju prepreke, zaista ne želi kraj sebe.

4. Zato što voli sebe - Ona nije arogantna i sebična, ona ima zdravu ljubav prema sebi. Pruža sebi ljubav kako bi mogla i da je podeli sa drugima. Dajte sebi ljubav koju zaslužujete i nemojte se izvinjavati zbog toga.

5. Ne izvinjava se zbog svojih slabosti - Nikada se ne stidi svojih trenutaka slabosti. Ponekad izađe iz ravnoteže, ali uvek ustaje i uči iz svojih grešaka. Ne stidi se svojih nedostataka, prihvata sebe takvu kakva jeste i tako ih pretvara u vrline.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj