Prirodno stanje svakog čoveka je zdravlje, ali kako sačuvati zdravlje organizma i kondiciju pod uticajem različitih štetnih faktora okruženja? Postoje dva jednostavna i osnovna pravila koja vraćaju organizam u ravnotežu i čine da budemo zdravi, izgledamo lepo i osećamo se dobro - zdrava ishrana i fizička aktivnost!

Već više od 10 godina Bambi Wellness proizvodi odličan su saveznik u našoj želji i potrebi za zdravijom ishranom. Ukusni, bogati vitaminima i mineralima, Wellness biskviti i barovi predstavljaju savršen izbor za hranljiv obrok ili užinu, bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili na putovanju.

Wellness integralni keks sadrži biljna vlakna koja su neophodna za normalno funkcionisanje metabolizma, dok ovsene pahuljice pomažu da duže imate osećaj sitosti i sačuvate vitku liniju.

Organizmu je potrebna svakodnevna doza vitamina B grupe koji su neophodni za funkcionisanje nervnog sistema, lepotu kože i nesmetano odvijanje metaboličkih procesa. Baš takav kompleks vitamina (tiamin, niacin i vitamin B6) sadrže Wellness proizvodi koji se preporučuju za uravnoteženu ishranu.

Odličan predlog za užinu čine Wellness barovi koji pomažu da sačuvamo fizičku i menetalnu energiju, a Wellness digestive, keks koji sadrži prirodni inulin iz korena cikorije, podstiče varenje i nudi uživanje u savršenoj kombinaciji ukusa žitarica, suve šljive i suve smokve.

Bezbroj naučnih istraživanja dokazuje da je fizička aktivnost važna prevencija od hroničnih oboljenja i da pozitivno utiče na mentalno zdravlje. Za očuvanje zdravlja, prevenciju gojaznosti i privlačenje zdrave energije važno je da fizička aktivnost što pre postane deo vaše svakodnevice, bez obzira da li se odlučite za trčanje, šetanje, vežbanje kod kuće ili kurs joge. Pre i posle treninga možete uživati u ukusu omiljenog Wellness keksa, a sa uravnoteženim načinom ishrane i redovnim fizičkim aktivnostima, pozitivna transformacija tela biće brzo vidljiva.

Nažalost, često zaboravimo koliko nam malo treba za srećan i ispunjen život, zato uživajte u svakom novom danu, osmehu i darovima prirode. Dopustite da pozitivna energija ispuni telo i dušu i ne zaboravite da Wellnessuvek podstiče dobar osećaj koji se vidi!

Izvor: Promo