Morska voda ima brojne blagodeti po ljudski organizam i bogat je izvor minerala koji su neophodni za zdravlje. Bakar, cink i mangan su minerali iz morske vode koji imaju sjajna terapeutska dejstva kada nastupe respirotorne infekcije, ali kako doći do morske vode i iskoristiti njena lekovita svojstva svakodnevno? Zahvaljujući Marimeru, sada možete imati more u svom džepu i iskopristiti 100% prirodnu morsku vodu za lečenje upale grla, uha i nosa tokom prehlade!

U Marimerponudi nalaze se proizvodi za odrasle i proizvodi za mališane iz linije baby. U sezoni respiratornih infekcija roditelji uvek mogu na dohvat ruke imati bočicu Marimera i primeniti prirodni način lečenja. Sigurnost, lekovita snaga mora i proveren kvalitet čine Marimer jedan od vodećih lidera u Evopi u ovoj kategoriji proizvoda.

Marimer proizvodi sadrže 100% prirodnu morsku vodu koja se prikuplja iz Parka prirode mora Iruaz, u Francuskoj. Ova voda je specifična po tome jer je bogata prirodnim mineralnim solima i obogaćena morskim elementima.

Marimer isotonic se koristi za svakodnevnu higijenu nosa i vlaženje suve nosne sluznice. Olakšava evakuaciju nosnog sekreta i pomaže pri lečenju alergijskog rinitisa.

Marimer hipertonic, koji ima veću koncentraciju morske soli, pomaže pri otpušavanju zapušenog nosa i poboljšava ugodnost pri disanju noću i danju. Čisti nosnu sluznicu i oslobađa je od virusa, bakterija i alergena koji se nalaze u sekretu. Koristi se i kao pomoć pri lečenju upale uha, grla i nosa.

Proizvode iz Marimer baby linije mogu koristiti bebe od prvog dana, a specifični su i po tome jer je vrh pakovanja specijalno prilagođen nosu bebe što omogućuje bezbedno korišćenje.

Još jedan proizvod koji dolazi od Marimera a koji će sigurno biti od koristi novopečenim roditeljima jeste i baby aspirator koji će pomoći da na nežan način vašoj bebici olakšate disanje. Jedinstveni okrugli aplikator za nos je specijalno dizajniran tako da garantuje dobru i efikasnu aspiraciju bez mogućnosti povreda bebinog nosića.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.