Kako živimo i kako negujemo kvalitet života umnogome zavisi od doma koji izaberemo za sebe i svoju porodicu. Kada razmišljamo o mogućnostima koje su pred nama, često se vodimo vrednostima koje su nam izuzetno važne, koje oblikuju naš život i formiraju naše kriterijume.

Pored toga što imamo preference u vezi sa, na primer, delom grada u kome bismo voleli da živimo, takođe uzimamo u obzir i druge okolnosti – blizinu grada, zelenilo u okruženju, jednostavan i lak pristup šetalištima, kao i sportskim sadržajima.
I upravo za sve one koji žele da vode aktivan i kvalitetan život stižu sjajne vesti iz Belgrade Waterfront-a, jer Park distrikt u okviru najmodernijeg gradskog naselja za to pruža fantastične mogućnosti. Savski park, veličine četiri fudbalska terena, koja je centralni deo ovog distrikta, posebna je prednost ne samo zato što nas poziva da izađemo napolje, već i zato što znamo da zelena boja ima fantastična umirujuća svojstva.

belgrade waterfront
Promo 

Udobno smešteni u zelenilu, možemo se posvetiti najrazličitijim aktivnostima na koje nas Park distrikt poziva. Kvalitetan život podrazumeva aktivan život i kretanje, jer je naše telo stvoreno da se kreće, trči, skače i raduje se. Često zbog obaveza i vremena ne stižemo da budemo dovoljno aktivni i zato je idealno kada u blizini doma imamo sadržaje koji nam to i omogućavaju. Oni koji izaberu dom u nekoj od zgrada Park distrikta – BW Sole, BW Libera, BW Scala ili u kompleksu BW Quartet - imaće u neposrednoj blizini 700 metara dugačku stazu za džoging, idealnu jutarnju rekreaciju. Kroz sport održavamo kondiciju, ali se i družimo, pa tako budući stanovnici Park distrikta u bilo kom trenutku mogu da sa društvom odigraju utakmicu na multifunkcionalnim terenima za košarku, fudbal ili rukomet.

Retke su prilike da kao stanovnici velikog grada nađemo dom koji je okružen zelenilom, pa kada se prilika za to ukase, ne treba je propustiti. Zašto? Zelena je boja koju ljudski mozak evolutivno povezuje sa obiljem, sigurnošću i mirom i zato nije slučajno što nam ona usmerava fokus, smiruje nas i opušta. Iako živimo u metropoli, povezanost sa prirodom nam je neophodna i Park distrikt svojim stanovnicima upravo to omogućava. Ne treba zaboraviti da je ovaj deo Belgrade Waterfront-a odlično povezan i sa starim delom grada, ali i sa ostalim delovima naselja, te nas tako Sava Promenada svakodnevno poziva u šetnju, a u blizini je i rekonstruisani Savski trg, jedan od najvećih i najlepših gradskih trgova u samom srcu Beograda. Novi život koji je udahnut ovom delu grada pretvorio ga je u jednu od glavnih pešačkih zona u Beogradu.

belgrade waterfront
Promo 

Usled brzog tempa života, na koji smo navikli u poslednjih nekoliko decenija, često ne stižemo da posvetimo kvalitetno vreme sebi i svojoj porodici. Gradske gužve, zadržavanje u saobraćaju do posla i sa posla – sve su to mali kradljivci vremena koje bismo mogli da iskoristimo na drugi način. Upravo zato je važna lokcija našeg doma, jer nam dobra povezanost i lak pristup svim delovima grada štede vreme i daju nam priliku da se posvetimo građenju kvalitetnog života. Porodice sa decom posebno prepoznaju važnost ovog dragocenog vremena za zajedničke aktivnosti. Sada nam ostaje da se odlučimo za neku od aktivnosti koje nam Park distrikt omogućava: vožnja bicikala sa porodicom, otvoreni zajednički prostori savršeni za piknik i druženje, a za decu su tu jedinstveno waterplay igralište, penjalice i interaktivne sprave za igru. Zgrade u Park distriktu budućim stanarima omogućavaju život u modernom, funkcionalnom i kvalitetnom prostoru koji ne ostaje samo u četiri zida, već se dalje grana i bogati sadržajima koji se nalaze u blizini. Pogled na zelenilo, aktivnosti na otvorenom, šoping u Galeriji, tržnom centru sa jednim od najlepših zelenih krovova u Beogradu, predivna panorama centra grada – sve su ovo samo neke od prednosti Park distrikta.

Za sve one koji tragaju za idealnim mestom za život, Park distrikt nudi vrhunsko iskustvo življenja – savremeni dizajn, arhitekturu 21. veka, koja nas spaja sa prirodnim okruženjem, svetlošću i sjajnim panoramama.

Ne treba da zaboravimo da život kakav zaslužujemo nije nedostižan san, jer su u ponudi stambeni krediti u ranoj fazi gradnje, i to već od 499 evra mesečno.

Život na sunčanoj strani ulice nema cenu!