Ukoliko još niste sigurni gde ćete provesti praznike, imamo sjajan predlog za vas. U Beogradu, u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu danas, 17. decembra u 18 časova svečano se otvara jedinstvena Starogradska zima u kojoj ćete moći da uživate sve do 23. januara. Očekuje vas bogat program za sve generacije, muzika za dušu i provod, ali i razne aktivnosti u kojoj će uživati i deca i odrasli.

Već od 11 pa sve do 17 časova počinje zagrevanje uz Rock&Roll, nakon čega sledi druženje sa Deda Mrazom i njegovom pomoćnicom. Posle svečanog otvaranja  mališani će moći da pevaju zajedno sa Leontinom i horom “Čarolija”. Đuskanje uz DJ Tica i akrobacije cirkuskih artista sledi do 21 čas, nakon čega će popularni Lexington bend održati koncert za sve ljubitelje dobre muzike i vrhunskog provoda. Lexington bend jedan je od najpopularnijih bendova u regionu, poznat je po dobrim žurkama i hitovima bez kojih ne može da se zamisli nijedno slavlje. Momci iz benda najavili su žurku za pamćenje na Starogradskoj zimi, što je još jedan razlog više da se večeras nađete u Parku vojvode Vuka.

DSC04679 (1).jpg
Promo 

Ovo je samo deo onoga što vas očekuje u programu koji će trajati 36 dana. Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže. U narednim danima ne propustite priliku da posetite Starogradsku zimu i budete deo jedinstvene praznične čarolije u Beogradu - svakog dana čekaju vas nova iznenađenja. Prvi dan je samo magičan početak u ono što tek sledi. Povedite prijatelje, porodicu, mališane i svi zajendo uživajte u pravom duhu novogodišnjih praznika i uđite u 2022. godinu puni sjajne energije.

DSC04830 (1).jpg
Promo 

Program za petak možete pogledati ovde

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

DSC04322 (1).jpg
Promo