Lava Nikolić će 27. januara u 19 časova održati onlajn koncert „Audio healing with meaning”. O svojoj muzici i buđenju sama kaže: „Zajedno sa partnerom u poslu dr Darkom Cvetkovićem osnovala sam Energy House, kompaniju za lični, profesionalni i duhovni razvoj. Od 2015. edukujemo ljude da žive u skladu sa sobom i svojim okruženjem. Godinama radim na svom prosperitu i muzika je simbol mog buđenja i slobode. Pevam muziku koja budi dušu, telo i emocije. Komponujem, pišem tekstove i stvaram u stanju meditacije i inspiracije. Želim da i vas, kao i mene ova muzika isceljuje i uliva vam pozitivnu energiju.”

Koncert će biti objavljen 27. januara tačno u 19 h na platformi ENERGY HOUSE. Moći ćete da ga pratite sa svih uređaja godinu dana. U humanitarne svrhe će biti donirano 10 odsto prihoda od kupljenih karata.

Lava Nikolić je Internacionalni NLP trener i Coach, Grand Master Reiki učitelj i učitelj meditacije.
Jedan je od osnivača kompanije za podršku ličnom i profesionalnom uspehu Energy House. Koristeći interdisciplinarnost NLP-a i holistički pristup reikija i meditacije, Lava pomaže da razumemo da je prirodno da radimo ono što volimo i da živimo život uspeha u skladu sa našim uverenjima.

Zahvaljujući veštinama koje je stekla, Lava je uspešno prebrodila brojne zdravstvene probleme koje je imala zbog stresnog načina života. Ostvarila je i jedan od svojih najvećih snova iz detinjstva – danas peva i komponuje. Ali, pre svega, Lava je srećna, zdrava, uspešna i voljena žena i majka.

LAVA NIKOLIC.jpg
Promo