
Škola za voditelje radionica sirove hrane biće održana 6., 7. i 8. juna 2014. godine. Svi učesnici dobijaju sertifikate i priručnik, a seminar obuhvata teoretski i praktičan deo.
Glavna tema seminara je priprema obroka koja se uči na teorijski i praktičan način: tokom radionice se pripreme jela po dvadesetak recepata, a kroz njih se obuhvati i dvostruko više jela u teoriji. I ta jela se objasne temeljno, na način koji omogućava kasniji samostalan rad.
Za sve detalje oko upisa, učešća i više informacija pozovite 063-726-1099.
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Dnevni horoskop za 19. april 2025: Devica uklanja sve prepreke, Ovan se odriče nečeg dragocenog
Ove 2 stvari nikad ne treba da tražite od partnera: Ako poželite da on bude ovakav, nađite drugog
3 lekcije Uskrsa za svaki dan: Koje poruke najvećeg hrišćanskog praznika možemo da primenimo uvek i svuda?