Ako želite nakon napornog radnog dana veče da provedete  sa prijateljima uz dobru muziku i ukusnu hranu, opustite se i obnovite svoju energiju za nove pobede i uspehe, imamo sjajnu ideju za vas.

Burger fest na Kalemegdanu održava se do 5. juna - očekuje vas sjajan muzički program, igrice, aktivnosti za sve generacije i bogata ponuda burgera koja će zadovoljiti čulo i najizbirljivijih gurmana. Razne kombinacije ukusa čine Burger fest idealnim mestom za druženje sa bliskim ljudima uz dobru hranu, a juče su posetioci učestvovali u avanturi Potraga za burgerom. Svakog dana na Mondo štandu možete glasati i za svoj burger favorit.

Jedno prelepo i opuštajuće veće očekuje vas 1. juna, kada će nakon PUB kviza (powered by HEINZ), na Burger festivali svirati LIVE Gipsy Jazz bend od 20 časova do ponoći.

burger fest000001.jpg
Mondo 

Slušanje Jazz muzike pomaže da se opustite, fokusirate se, povećate motivaciju i otpustite stres. Iskustva pokazuju da muzika može biti delotvorna poput masaže u borbi protiv stresa, a ritam jazz muzike umiruje, budi prijatne emocije i senzacije.

Posle ovakvog druženja, uz kvalitetne ritmove Gipsy Jazz bend na Burger festivalu, prijatne atmosfere i lepote Kalemegdana, sigurno ćete se osetiti rasterećeno i bezbrižno otići kući da zaronite u more mirnih snova.

Druženje, zabava, muzika, ukusna hrana - sve ovo su možda sitnice, ali baš te sitnice mogu učiniti period boljim, dati vam energiju da prebrodite neke životne stvari i poboljšate raspoloženje. Baš na ovakvim životnim lepotama teba svakodnevno da budemo zahvalni.

Vidimo se na Burger festu da zajedno delimo pozitivne vibracije!

burger fest000002.jpg
Mondo