Burger fest postao je nova oaza dobrog provoda u Beogradu - izuzetno ukusna i gurmanska hrana, muzika koja pokreće na ples, igrice, tribine i još puno zanimljivih aktivnosti, zaista obećavaju zabavu i pravi užitak na Kalemegdanu do 5. juna.

Danas vas na Burger festu očekuje takmičenje u stonom tenisu između Burger učesnika, od 16 do 19 časova, a nakon toga sledi prava avantura - Potraga za burgerom.

BF 30.05.2022-89 (1).jpg
Mondo 

Potraga za burgerom je igra u kojoj mogu da se prijave takmičari kod Muzičkog paviljona na Kalemegdanu, a cilj je da timovi igrača reše nekoliko zadataka na terenu i tako postanu pobednici koje očekuju ukusne i zanimljive nagrade.

Pozovite prijatelje, dođite sa porodicom, i od 16 do 18 časova krenite u zabavnu Potragu za burgerom. Život je najlepši kada se igramo i smejemo - hajde da zajedno danas na Kalemegdanu rasteramo sive oblake.

Od 19 časova posetioci Burger festa uživaće u muzici koju do 23 časa "vrti" DJ IKE. Dođite da se družimo, dobro provedemo, đuskamo i naravno uživamo u ukusu najboljih burgera u gradu.

Ne zaboravite da svakog dana na Mondo štandu možete glasati za najbolji burger.

burger fest000003.jpg
Mondo