Od 27. maja do 5. juna, duh zabave i dobre energije u Beograd doneo jedan fantastičan događaj - Burger fest na Kalemegdanu posetilo je 50 000 ljudi! Pored izuzetne ponude ukusne hrane, burgera različitih ukusa, posetioci su uživali u zanimljivim aktivnostima, muzici, igrama i tribinama.

STF-6986.jpg
Mondo 

Druženje na Burger festu bilo je prilagođeno za sve generacije - cele porodice su se zabavljale na jednom mestu. Posetioci su se takmičili u stonom fudbalu i tenisu, igrali partiju šaha, išli u potragu za burgetom, organizovane su radionice za najmlađe, plesno veče, kao i nastup sjajnih DJ - eva i muzičkih izvođača. Na Burger festu proglašen je i najbolji burger po mišeljenju pravih gurmana, a prva tri mesta zauzeli su Ž burger, Fat Boys i SMASH. 

BF Dan 1-61.jpg
Mondo 

Za sjajan provod na Burger festivalu pobrinuli su se sponzori Beogradskog burger fetivala: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

BF Dan 1-49.jpg
Mondo 

Ovogodišnji Burger fest učionio je početak leta zabavnijim, dinamičnijim i punim druženja, a utisak je da su posetioci na Kalemegdanu pronašli pravu oazu za neizmernu zabavu i "punjenje energetskih baterija".

Burger fest-48.jpg
Mondo 

Sa Burger festa 2022. godine sabiramo samo najlepše uspomene, a ima ih puno, i sa nestrpljenjem očekujemo sledeće burger gurmansko druženje!