Festival koji vas hrani srećom i lepom energijom obeležiće vikend na Kalemegdanu u atmosferi zajedništva, mira, ljubavi i radosti. Pred nama je još jedan dan Sensa Piazzetta sreće - dođite da zajedno rastemo do novih visina.

Naši prijatelji Avon, Lidl, Non Stop Fitness, Saruna Wellness priredili su za posetioce razne aktivacije. Posetioci su na Lidl štandu imali priliku da probaju organske proizvode i da se igraju i aktiviraju svoje čulo ukusa tako što su zatvorenih očiju pogađali ukus slatkiša. Avon je na svom magičnom štandu, kao iz 1001 noći, predstavio parfem iz nove kolekcije koji je osvojio posetioce.

U zdravom telu, zdrav duh - baš na to su nas podsetili naši prijatelji iz Non Stop Fitness - a koji su za vas pripremili trening na otvorenom. Pravo opuštanje i relaksaciju na Sensa Piazzetti sreće pružaju stručnjaci iz Saruna centra, pa su mnogi posetioci u subotu uživali u masaži vrata, ramena i glave, vežbali i dobili sjajne savete.

Isti doživljaj, i još mnogo više očekuje vas i danas na Kalemegdanu kod Muzičkog paviljona, od 12 do 19 časova.

U subotu smo sa vezli, radili office jogu, crtali fraktale, vežbali, učili i razvijali svest na mnogim radionicama i predavanjima. Veliku pažnju privuklo je predavanje Astrohealing dr Irene Grk, kao i predavanje Jelene Milanović i Igora Ergića koji su nas upoznali sa Access Bars tehnikom.

U nedelju dan započinjemo sa Tai chi vežbanjem sa Ći Gong Savezom Srbije, upoznajemo se sa blagodetima kreativne intuitivne Art terapije - Fraktal Art/Ljiljana Nestorović, a ponovo nas očekuje zabavna i antistres radionica veza (BEZ VEZ).

Maja Pakić će održati intuitivnu radionicu na kojoj se možete upoznati sa igrom transformacije, dok će Holistička akademija Maya pokazati održati čas joge za balansiranje hormona.

Takođe, i u nedelju ćete uživati u masažama, korektivnim vežbama i vežbama istezanja Saruna Wellnes centra, a prijatelji iz Non Stop Fitnessa održaće grupni trening u kojem mogu da učestvuju svi prisutni.

Dan završavamo umirujućom zvučnom kupkom i opuštajućim i relaksirajućim zvukovima gonga u izvođenju Anike Petrović i Milje Jovanović.

Posatioci će i danas uživati u neverovatnim ukusima biljne, prirodne i vege ishrane, aromama koje bude čula, prirodnoj kozmetici, kao i mirisima koji osvajaju i vode nas u neke nove, cvetne i eterične snove. Izlagači sa čijom proizvodima, radom i tehnikama možete da se upoznate na Sensa Piazzetta sreći su Amelles kozmetika LIVE VEGA hrana,Madly sirupi, POM POM, Desert Moon Jewlery, Eterični parfemi Vlasta, Fraktali Ljilja/HVALA KOZMETIKA, Chocollama Organic i Chrono proizvodi.

Detaljan program za nedelju i satnicu pogledajte ispod. Dobro došli!

Sensa-piazzetta-sreca-aktivacije-i-radionice-1.jpg
Promo