Sensa Piazzetta sreće - festival radosti i dobre energije, i ovog vikenda obojio je Beograd nijansama ljubavi, optimizma i kreativnosti. 10. i 11. septembra na Kalemegdanu, kod Muzičkog paviljona, posetioci su se susreli sa aktivnostima za telo, dušu i um. Svako je imao svoj trenutak radosti!

Ostavili smo iza sebe stres i užurbanu svakodnevnicu, i u prirodnom okruženju, uronili smo u jogu, relaksaciju, kreativnost, meditaciju, apsolutni mir. U nizu štandova izlagača sa organskim, prirodnim, zdravim i relaksirajućim proizvodima, posetioci su uživali svim čulima u carstvu mirisa, ukusa i boja, ali i u raznim aktivnostima, radionicama i predavanjima.

Naši prijatelji Lidl, Avon, Non Stop fitness i Saruna Wellness učinili su da se posetioci opuste i oraspolože i dožive neka nova iskustva. Non Stop Fitness pripremio je za sve posetioce trening na otvorenom koji je doneo na festival sjajnu pokretačku energiju, pa smo savršeno aktivirali mišiće pred novu radnu nedelju.

Sensa piazzetta000002.jpg
boško bunuševac 

Na štandu Avon-a koji je izgledao kao kutak iz bajke, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa parfemom iz nove Avon kolekcije. Prijatelji iz Lidla oduševili su sa veganskim, organskim i sirovim proizvodima, a posetioci su testirali čulo ukusa i zatvorenih očiju pogađali aromu slatkiša.

Sensa piazzetta000004.jpg
boško bunuševac 

Sensa Piazzetta sreće je festival relaksacije, opuštanja i mira, a Saruna Wellness je taj doživljaj posebno probudio kod svih koji su uživali u besplatnoj masaži na otvorenom, savetima za relaksaciju i vežbama istezanja.

Sensa piazzetta000010.jpg
boško bunuševac 

Posetioci Sensa Piazzetta sreće upoznali su se sa proizvodima, radom i tehnikama  raznih maštovitih izlagača - Amelles kozmetika LIVE VEGA hrana,POM POM, Desert Moon Jewlery, Eterični parfemi, HVALA KOZMETIKA, Chocollama Organic i Chrono proizvodi.

Sensa piazzetta000014.jpg
boško bunuševac 

Kako nas prelazak u svako novo godišnje doba poziva da preispitamo svoje odluke i poteze, i usvojimo neke nove promene i navike, na Sensa Piazzetti sreće održane su radionice i predavanja koje su pomogle da se upoznate sa svojim bićem, zavirite u podvesno, probudite intuciju, a zatim osvestite svoje sposobnosti i postanete najbolja verzija sebe.

Sensa piazzetta000018.jpg
boško bunuševac 

Crtali smo fraktale sa Ljiljanom Nestorović, i kroz oblike i boje dobili tumačenje tajni iz naše podsvesti, otkrivanje snaga, slabosti, bolakada i potencijala koji u sebi možemo da probudimo. Vežbali smo Tai Chi i Qi Gong, upoznali se sa umetnošću pokreta zahvaljujući Ći Gong savezu Srbije.

Opuštanje ne bi bilo potpuno bez postizanja unutrašnjeg mira, pa su posetioci uživali u meditaciji sa Zoranom Paunovićem. U subotu smo od Maje Milosavljević iz Holističke akademije Maya učili kako možemo da vežbamo jogu u kancelariji, a u nedelju smo radili jogu za balansiranje hormona.

Magdalina Radovanović, boško bunuševac sensa piazzetta sreće

Tokom vikenda posetioci su mogli da se uvere da su naše bake imale pravo da vez opušta. Na radionici BEZ VEZ mnogi su naučili da vezu, doživeli ovu antistres tehniku i svojim rukama stvorili nešto lepo i unikatno.

sensa piazzetta-007.jpg
Magdalina Radovanović 

Održana je i radionica eteričnih parfema, a Jelena Malenović i Igor Ergić demonstrirali su Access Bars tretman i održali predavanje na kojem su se posetioci festivala upoznali sa ovom tehnikom za lični razvoj. Maja Pakić je kroz intuitivnu radionicu upoznala posetioce sa Igrom transformacije, kroz koju su mogli dublje da se povežu sa svojim unutrašnjim ja.

sensa piazzetta-003.jpg
Magdalina Radovanović 

Upoznavanje sa planetama kao mapama duše, priredila nam je dr Irena Grk na predavanju Astrohealing, na kojem smo otkrili magičan spoj astrologije, medicine, psihologije, intuitivnosti i duhovnosti.

Sensa piazzetta000025.jpg
boško bunuševac 

Iza nas je još jedna čarobna Sensa Piazzetta sreće, festivala koji u svakome probudi iskru radosti, podseti nas da je život u trenutku blagoslov, i kroz razne aktivnosti, predavanja i radionice, pomaže da uspostavimo ravnoteže tela i uma. Očekujemo da se ponovo sretnemo na novoj Sensa Piazzetti sreće koja će nam doneti neke nove uvide, saznanja i životne lepote, a do tada oživljavamo uspomene i primenjujemo ono što smo naučili - SREĆU u praksi!

Sensa piazzetta000022.jpg
boško bunuševac