Reč je o magazinu koji je nastao potpunom transformacijom magazina Lena, što podrazumeva novo ime, drugačiji koncept i izgled.

Kurir Stil se u digitalnom svetu pozicionirao kao omiljeni ženski portal u Srbiji, a sada će i ljubiteljima štampanih izdanja biti omogućeno da prate kvalitetan i bogat sadržaj i to uz koncept i dizajn po ugledu na svetska magazinska izdanja.

Magazin Stil je namenjen generacijama 30+ različitih interesovanja. Čekaju vas brojne rubrike: vesti iz sveta kulture, umetnosti i zabave, intervjui sa zanimljivim ličnostima, saveti i preporuke iz oblasti zdravlja, lepote i mode, a neizostavni su provereni recepti, zanimljive priče o putovanjima i nedeljni horoskop.

Čitajte u prvom broju magazina Stil...

U prvom broju otkrivamo najnovije trendove šminkanja, lepote i nege.

Kad je reč o modi, saznaćete korisne informacije o pletivu kao obaveznom delu zimskog imidža.

Stil vam pomaže i da izaberete idealan komad nameštaja za sedenje i opuštanje.

U ekskluzivnom intervjuu, Anđelka Prpić otkriva tajne svog života van glume. Saznaćete zašto je njoj "lep ovaj svet" i koliko je njen optimizam zarazan!

I zdravlje čini život: akademik prof. dr Nebojša Lalić, endokrinolog, detaljno upućuje šta i kako svako od nas treba da uradi, da bi izbegao komplikacije od povišenog šećera.

Čitajte Stil, novi ženski magazin zbog kog ćete nedelju voleti još više!