Dan za Vasje jedinstven i prepoznatljiv događaj, koji promoviše lični razvoj i zdravlje žena. Osnivač i idejni tvorac je Dragana Jovanović, lider na području ličnog razvoja, sinonim autentičnosti i pozitivne energije, balansa i života bez stresa. Za poslednjih 10 godina organizovala je 29 puta Dan za Vas, gde je aktivno učestvovalo vise od 10.000 žena.

U jubilarnom 30. događaju Dana za Vas Pronatal grupacija, evropski lider u oblasti reproduktivne medicine, glavni je partner ove manifestacije, na kojoj će biti prikazano da komplementarna medicina ima značajnu ulogu zajedno sa klasičnom u pripremi pacijenata za procedure vantelesne oplodnje i trudnoću.

Učesnici 30. Dana za Vas su:

Prof. dr Sanja Sibinčić (Svesna trudnoća). Prof. dr Sanja Sibinčić posvetiće pažnju pojmu svesne trudnoće, načinima pripreme za postupke vantelesne oplodnje, sa posebnim osvtrom na donaciju reproduktivnog materijala i strahove i predrasude koje ova procedura budi kod parova.

Dr Slavica Stefanović, spec. kvantne medicine (Ishrana po testu intolerancije i primena kvantne medicine u pripremi za VTO i trudnoću). Dr Slavica Stefanović približiće nam moć potpuno neškodljive metode - terapije da tretira ceo organizam, sva slaba polja i omogući postizanje hormonske i psihoemotivne ravnoteže, kao i detoksikacije organizma.

Dr Dušan Gruičić, doktor psiholoških nauka (Tri načina da osnažite emocionalnu izdržljivost u procesu VTO). Dušan Grujučić pokazaće praktične tehnike za prevazilaženje straha, ljutnje, tuge i ostalih teških osećanja, kao i vežbe za uspostavljanje kontakta sa reproduktivnim traktom i svojim telom.

Dragana Jovanović, ekspert za lični razvoj & yoga učitelj (Kako joga može da poveća šanse za uspeh vantelesne oplodnje). Dragana Jovanović posebno će se osvrnuti na upravljanje stresom putem tehnika disanja i hormonalne joge, koje ćete moći da primenjujete samostalno.

30. Dan za Vas se održava 2. aprila 2023. 10 – 14h Hotel Moxy Njegoševa 2, Beograd.