Ako želite da podignete šminkanje na viši nivo, dm ima još jednu sjajnu novost. Od sada vas u određenim dm drogerijama širom Srbije čekaju stručni vodiči za šminkanje spremni da vam otkriju sve tajne koje kriju senke i maskare, puderi, rumenila i karmini!

Kao vrhunski stručnjaci u oblasti ulepšavanja sa kojima direktno u prodavnici možete da se posavetujete u vezi s najnovijim makeup proizvodima i dodacima za šminkanje, dm beauty savetnici će vam sigurno dati bolji savet nego komšinica, koleginica ili AI.
Na raspolaganju su svim kupcima, tokom celog radnog vremena, kako bi vam pomogli da pronađete proizvode koji najviše odgovaraju vašem tipu kože i stilu, kao i prilici za koju želite da se našminkate.

Pošto dobar savet nema cenu, naročito kada je reč o savetima za lepotu, dm se postarao da ova usluga bude potpuno besplatna. Potrebno je samo da se pojavite u nekoj od 15 dm prodavnica u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Šapcu i Valjevu i dm beauty savetnik će vam pomoći da izaberete pravu nijansu pudera, senke za oči, karmina, rumenila i svega ostalog što vam je potrebno za idealan izgled. I ne samo da će vam pomoći da odaberete pravi proizvod – daće vam i korisne savete o tome kako da ga pravilno koristite i postignete najbolje rezultate.

A kakvi bi to savetnici i stručnjaci bili kada ne bi mogli da pređu sa reči na dela i pokažu svoje znanje? Zato vas uz svaku kupovinu šminke i dodataka za šminkanje u vrednosti od 3.500 dinara i više čeka kupon za besplatno profesionalno šminkanje koje možete dobiti samo u onim gradovima u kojima postoje savetnici za lepotu u naznačenim drogerijama (i da napomenemo: oni neće tom prilikom koristiti vaše proizvode koje ste tek kupili).

Sve ovo su više nego dobri razlozi da ne propustite ovu jedinstvenu mogućnost da otkrijete najnovije trendove i proizvode za šminkanje, ali i da uživate u usluzi koja do sada nije bila dostupna u dm drogerijama kod nas.

Termin u kom ćete iskoristiti svoj kupon za profesionalno šminkanje potrebno je zakazati telefonom ili lično u dm drogeriji.
Vidimo se u dm-u!