Sa radošću vas pozivamo na dugo očekivano druženje na Sensa Piazzetti sreće koja će se održati 9. i 10. decembra u BIG FASHION šoping centru od 16 do 21 h.

 Kao i svaki put do sada, pripremili smo program koji će vam nasmejati dušu, otvoriti srca i ispuniti ih radošću. Družićemo se na radionicama fraktala, saznaćemo šta nam zvezde pripremaju za narednu godinu uz naše astrologe, uživaćemo u mirisima etarskih ulja i iscrtavaćemo svoje mape želja. Moći ćete i u našoj Expo zoni da se upoznate sa malim proizvođačima koji su za vas pripremili organske i zdrave proizvode koja će probuditi sva čula.

Sensa piazzetta proigram subota 9. decembar.
Sensa 

 U subotu 9. decembra vas očekuju instruktori joge iz Holističke akademija Maya. Saznaćete kako se radi joga na stolici i moći ćete da iskusite vežbe disanja.

 Kako biste dalje plovili srećno kroz ovaj vikend možete da se konsultujete sa nutricionistkinjom Ivanom Mišić i saznate kako da svoju dnevnu rutinu obogatite i budete svoj najbolji saveznik na putu zdravlja. 

Za istraživanje sopstvene duše i uživanje u otkrivanju čekaju vas "Crtanje fraktala" i Ljljana Nestorović.  A ako želite da saznate šta vam planete radosno spremaju, možete pitati Sandru Ristić na astro konsultacijama. I tu nije kraj čaroliji vikenda, jer će vam Danijela Odabašić pokazati svoju magiju, a vi joj se možete pridružiti u radionici "Crtanje čajem", a Gaia Studio će za vas prirediti radionicu "Magija bilja i izrada kadilica".

 I ne zaboravite da ćete tokom ova dva dana moći da saznate kako da kreirate svoju magiju sa Sarom Petrović koja će vas upoznati sa tehnikom čitanja energije kroz Oracle karte.

Čekamo vas u atrijumu tržnog centra BIG FASHION (Višnjička 84), 9. i 10. decembra od 16 do 21h.

 Izvor: Sensa