Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

6 stvari koje treba čuvati u srcu: ove tajne nikome ne smete da otkrijete

Neke stvari najbolje je da sačuvate samo za sebe! Evo koje tajne ne treba otkrivati ni najboljoj prijateljici...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo uvek da čuvate za sebe. Ako ih kažete - ma koliko to želeli - neće vam doneti ništa dobro. Sajt Ruzov.ru, odnosno poznati ruski pisac koji je objavio tridesetak knjiga o ljudskoj duši, svrsi čoveka, sreći - Viacheslav Ruzov, piše o šest ključnih stvari za koji misli da bi trebalo da držite u tajnosti.

Sreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnose...

1. Ne otkrivajte svoje najambicioznije planove. Čuvajte ih za sebe sve dok ne uspete da ih ispunite. Ovakvi planovi imaju svoja slaba mesta i loše osmišljene delove koje niste primetili, a na kojima još treba raditi... Pored toga, možda se u tim planovima nalaze neke genijalne ideje koje ne bi trebalo da otkrivate drugima.

2. Nemojte namerno deliti informacije o bilo kakvim dobrim ili velikodušnim delima koje ste uradili. Najveća vrlina leži u tome da ste nešto dobro uradili bez želje da se to zna. Hvalisanje o takvim stvarima može brzo da dovede do arogancije. Ako osećate potrebu da se zna za vaša dela, možda treba da se preispitate - da li je to zbog altruizma ili želje da budete pohvaljeni?

3. Nikada ne otkrivajte tajne vašeg stila života, pogotovo ako su ekstremni. Niko ne želi da zna koliko ste daleko otišli u dijeti, ili koliko ste spavali ujutru, ili da li ste utolili želju za seksom. Vaša emocionalna stanja bi trebalo da su harmonična...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj