"Šta god da verujete da je istina, to ćete doživeti. Mi smo ekvivalent svojih misli. Prihvatite tu činjenicu. Možete osnažiti sve aspekte svog života svojim mislima i svojim rečima. Možete poboljšati svoje zdravlje", kaže Channa Serenity, koja u svom savetodavnom poslu praktikuje holistički pristup zdravlju. Podseća kako je sjajan način da se ojača svoja vera u nešto putem afirmacija, rečenica izrečenih u sadašnjem vremenu što se izgovaraju tokom dana. "One su poruka vašem podsvesnom umu da premreži vaš sistem uverenja i dopusti da živite život kakav istinski želite i zaslužujete živeti."

Moj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenje

Ovih deset afirmacija pomoglo je njoj nakon što joj je dijagnostfikovana neuroimunološka bolest mijalgični encefalomijelitis, poznatiji kao sindrom hroničnog umora te ih primenjuje svakodnevno kako bi povratila zdravlje. One su jednako pogodne kako za podsticanje izlečenja tako i za očuvanje dobroga zdravlja.

Moj imuni sistem je u sjajnoj formi i 100% radi dobro.

Osećam se energično, kao da mogu učiniti bilo šta i sve. Osećaj je prekrasan.

Moj energetski sistem je uravnotežen i u harmoniji. Uvek dišem duboko. Moje se telo uvek oslobađa toksina na ispravan način.

Pun/a sam energije. Radovno vežbam i nalazim nešto u čemu zaista uživam. Biram hranu koja hrani i neguje moje telo. Osećam se neverovatno i srećan/na sam što sam živ/a. Imam toliko vitalnosti! Moje je zdravlje zadivljujuće.

Miran/na sam i opušten/a. Mojem je telu savršeno udobno i moj je um uvek opušten. Uvek se osjećam sjajno i oslobođeno briga i strahova. Osećam mir i moje telo to odražava.

Sreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnose

Mogu učiniti bilo šta! Moje je telo snažno. Moj um je snažan. Moj stav je pozitivan. Napredovaću i biću dobrog zdravlja. Svi sistemu mog tela funkcionišu savršeno.

Sve ćelije vibriraju ljubavlju i svetlošću. Otpuštam prošlost i krećem se napred. Zdrav/a sam, jak/a i okružen/a ljubavlju.

Moje je zdravlje inspiracija mnogima. Uživam u životu. Zdrav/a sam i imaću dug život, ispunjen ljubavlju.

Život je sjajan. Moj je imuni sistem snažan i pobeđuje sve bolesti koje ga pokušaju napasti. Jedem hranu koja moje telo snadbeva najboljim hranjivim stvarima.

Živim u zdravom okruženju, bez stresa, a s mnogo zdravih veza punih ljubavi. Volim život. Jak/a sam i vrlo zdrav/a.

Izvor: Sensa.hr