Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nacrtajte dve kolone i napravite najbolji životni plan: ovo je proveren recept za uspeh na poslu

Posao nam pruža mogućnost da se upoznajemo i družimo sa novim, drugačijim i zanimljivim ljudima, ali i da obezbedimo porodici i sebi finansijsku sigurnost. Zato je i važno da s vremena na vreme osvežite svoj životno/poslovni plan.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kada kreirate poslovniplan, pokušajte da ga ne komplikujete previše. Ako ne može da stane na zadnju stranu koverte, nije vredan papira na kome je napisan.

Jedna od najkorisnijih stvari jeste da napravite dve kolone, sa svim pozitivnim stavkama na jednoj strani i negativnim stavkama sa druge strane. Veoma je pojednostavljeno, ali radi.

Povezane vesti

Ovo može biti korisno za različite životnesegmente, a ne samo za poslovne odluke. Ponekad kada se desi da razgovarate sa prijateljima koji su opterećeni nekim problemom u njihovim životima, pokušajte da im pomognete. Ohrabrite ih da sami naprave svoj jednostavan životni plan.

To možete učiniti tako što ćete zajedno napraviti dve kolone. S leve strane, napišite sve stvari kojima ste zadovoljni i koje vam dobro idu u životu, u kojima zaista uživate, pronalazite svrhu i zadovoljni ste. Zatim, u drugoj koloni napišite sve stvari koje vam smetaju, ili vam se ne dopada trenutna situacija. Kada napravite ovaj šablon, pronađite nekoga sa kim možete da razgovarate o tome i ko će da vam pomogne u pronalaženju puta ka napretku.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj