Još uvek ne shvatamo da mi imamo moć ispuniti svoje želje. To je delomično zato što ne znamo kako, a delomično jer ne možemo verovati da su te "super moći" koje tako dugo pripisujemo božanstvu i čarobnjacima, zapravo dostupne običnim ljudima.

Ostvarite sami svoje želje uz pomoć sledeće formule!

Svi znamo šta se događa kad se želje ispune. One uskoro postanu deo normalnog života i mi njihovo ispunjenje uzimamo zdravo za gotovo. Ubrzo nakon toga, javlja se nova želja.

Kad se želja ne ispuni, ona ostaje u našim srcima godinama. S vremenom postaje sve žarkija, hraneći se našom žudnjom za ispunjenjem. Istinski duboka želja može goreti poput vatre, postajati sve vatrenija i snažnija, i samu sebe spaliti.

Verovanje da ljudske želje odobrava izvor koji je izvan nas, i da naše lično ispunjenje zavisi od toga ostvaruju li nam se određene želje još uvek je iznenađujuće snažno. U mitovima i legendama reč "želja" povezivala se sa božjom voljom i čarobnim silama. Blagoslovi su dobre želje dobroćudnog Boga, kletve su zlo s mračne strane magije.

Ispunjavanje svojih želja iziskuje malo više truda. Podrazumeva korišćenje "božanskih" stvaralačkih sposobnosti unutar nas samih.

PageBreak

Čarobna formula za ostvarenje želja

Postoji čarobna formula za ispunjavanje želja, i kao sve prave čarobne formule, ona izgleda varljivo jednostavno. Nema veze sa pustim željenjem, već se aktivira odgovaranjem na ova tri pitanja:

1. Šta želim?

2. Koje iskustvo očekujem od ispunjenja moje želje?

3. Šta mogu učiniti upravo sada da bih doživeo to iskustvo?

Evo šta se događa kada odgovorite na ta tri pitanja i prema njima delujete:

1. Potvrđujete svoju želju i usađujete je čvrsto u svoju unutrašnju zemlju, kao što biste posadili posebno seme u vrtu (umesto da šaljete želju u svemir).

2. Doživljavate trenutno ispunjenje čineći nešto što je sitno i moguće učiniti svakoga dana, a ta mala svakodnevna dela pažnje hrane ispunjenje vaše želje (umesto da godinama čekate ispunjenje želje od spoljašnjeg izvora, što se možda nikad i ne dogodi).

3. Preuzimate odgovornost za ispunjenje svoje želje i primate dnevnu dozu osnaživanja, sreće i zadovoljstva (umesto da odgovornost predajete zvezdama, nadajući se večnom blaženstvu koje će vam stići jednoga dana, dok se osećate sve nemoćnije, nesrećnije i očajnije).

Ova "uradi sam" formula za ispunjavanje želja izgleda običnije od drugih recepata na tržištu, ali rezultati su stvarno čarobni.

Iz semena želje o kojem se dobro brinete, može izrasti čitav život pun ispunjenja. Ne samo da ćete ispuniti svoju želju, vi ćete stvarati istinsko ispunjenje i to sami za sebe. Vi ćete ispuniti čitav svoj život.

Šta biste više od toga mogli poželeti?

Izvor: Sensa.hr