Prestanite u mislima da se vraćate u one veze koje su vam zamračile dušu i dovele u vezu sa onim ličnostima koje vas nikada ne bi mogle ceniti. Prestanite da sažaljivate sebe.

Završite ono što ste započeli, završite ono što vas sprečava da idete napred. Oprostite se od stvari i ličnosti koje želite da ostavite u prošlosti. U 2021. godini uložite više napora da cenite sebe i ophodite se s ljubavlju.

U 2021. godini ostavite iza sebe ljude koji su vas povredili. Ne trošite svoje dragoceno vreme i trud pokušavajući da popravite ono što se konačno pokvarilo. I pljuj na sve što se tebe ne tiče.

Ne dozvolite drugima da koriste vaš dobar stav i ne dozvolite maltretiranje. Ne držite se beznadežne veze, samo zbog straha da ćete biti sami. Umesto toga, fokusirajte se na sebe i zapitajte se šta vam treba.

2021. godine pokušajte da se pobrinite za svoje duhovno zdravlje. Obratite pažnju na signale koje vam šalje telo. Obratite pažnju na to kako vaši najbliži utiču na vas. Promenite svoje planove ako mislite da treba da provedete vreme sa sobom.

Napustite posao koji vam ne donosi ni sreću ni zadovoljstvo. Izađite iz veze koja vam uništava dušu i ne daje vam ništa zauzvrat. Počnite više razmišljati o sebi. Ne zadržavajte svoja osećanja unutra, prepustite ih slobodi. Razgovarajte sa ljudima spolja.

Otkrijte šta se nakupilo u vama. Oslobodite svoju dušu.

2021. godine saznajte šta zaista znači voleti sebe. Prestanite da se stavljate na poslednje mesto u red za svoju ljubav. I ne dozvolite drugima da odlučuju kakav život treba da živite. I prestanite stalno da dokazujete sebi da ste vredna osoba.

Morate prihvatiti sebe onakvim kakvi zaista jeste, prihvatiti svoje minuse, promeniti ono što vam se ne sviđa u sebi i voljeti sebe. Zagrlite, oprostite i utešite se. Dajte sebi rok za rast.

Volite sebe - to je najvrednija stvar koju možete učiniti za samu sebe.

U 2021. godini pokažite svojim najmilijima kako ih cenite. Prestanite da se sećate loioših odnosa i ljudi koji su vas povredili. Njih jednostavno ostvaite u prošlosti.

Bolje obratite pažnju na zaista bliske ljude i pokažite kako cenite njihovu vernost i ljubav. Neka shvate da i vaše srce pripada njima.

Dajte svoju ljubav onima koji to zaslužuju i negujte odnose koji vas ispunjavaju.

U 2021. godini pomerajte svoje granice i postavljajte nove ciljeve. Na kraju izađite iz zone komfora i prođite završni test. Ne zaboravite na svoje lude snove. Ne plašite se da rizikujete. Odjurite glavom u nepoznato. Ko zna gde vas ovo može odvesti?

Ne zadržavajte se. Počnite da živite slobodnim životom. Čak i nakon što doživite neuspeh, pokušajte da ga prihvatite. Korak unazad moraju da prate dva koraka unapred.

U 2021. godini obećajte da ćete potpuno živeti svaki trenutak svog života.

Izvor: Lovesensa