Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da žena privuče novac u svoj život: potrebno je da promeni odnos sa sobom

Kako privući novac kroz odnos sa sobom?

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kada je žena srećna, radosna, nežna, senzualna – ona ulazi stanje balansa i mira. Iz tog stanja ona generiše sve što želi, otkriva svoje darove i talente, pokreće svog muškarca da radi za nju... Sve što je potrebno je aktivirati svoju drugu čakru koja nije isključivo povezana sa seksualnim činom već i sa energijom novca

Naša vrednost dolazi iznutra

Već smo naučili da nas drugi cene tačno onoliko koliko mi cenimo same sebe. Naša vrednost ne dolazi spolja, ne dolazi od nekoga ko će nas pohvaliti, niti dolazi od nekog ko će reći da nismo dovoljno dobre.

Naša vrednost direktan je produkt osećaja koje mi imamo za sebe i onoliko koliko mi vrednujemo sebe.

E, sad, nije lako ceniti sebe kada živimo u svetu u kojem nas ocenjuju u školi i crvenom olovkom pocrtavaju naše greške, kada nas osuđuju najbliži, okrivljuju i govore nam otvoreno da nismo dovoljno dobre, da možemo biti bolje, da to što smo napravile nije ništa posebno, da je pogrešno ili da se smatra greškom.

U našem umu kada je nešto greška mi smo krive i to automatski znači kaznu. Kazna nas dalje vodi u zatvoreni krug nezadovoljstva na svim nivoima. Kako sada iz te krivice i nemoći i grešaka doći u jedno stanje iz kojeg možemo kreirati više za sebe i svoje bližnje?

Povezane vesti

Svaka greška naša je lekcija. One su potrebne za naš razvoj. Da nemamo u životu grešaka ne bismo mogli ni rasti. Kada se trudimo izbeći greške izbegavamo i radosti. Život proveden u strahu od grešaka je na pola proživljen život. I zato prihvatimo da je svaka naša životna greška naš način učenja, naša nova lekcija i život proveden u senci naših darova.

Pitanje je sada: Želimo li živeti u svojim darovima ili u svojoj senci?

Dolazak do svojih darova i talenata nije jednostavan, ali je moguć. Do svojih darova nećemo doći kroz osuđivanje same sebe, kroz krivicu, nemoć i zadršku. Međutim, kada se prepustimo životu, našim lekcijama, nežnosti, sebi samoj mi dolazimo na put naših darova i spoznajemo svoje najdublje talente i potencijale koji samo čekaju da izađu na površinu i da ih slobodno živimo.

Duša nam šapuće gde se oni kriju, ali ih mi ne čujemo sve dok ne utišamo sve oko sebe, dok ne uđemo u svoju suštinu. Ovo vreme karantena velikoj većini došlo je kao naručeno da se više posvete sebi, svojim ritualima i svojim novim vrednostima.

Tako je i meni ovo vreme pomoglo da se nađem negde duboko sa sobom i ostvarim taj odnos još dublje, da postavim svoje nove vrednosti za svako područje života i da počnem negovati sebe na jedan puno dublji način.

Odakle početi?

Pre svega, pitajte se koliko ste, uopšte, tu za sebe? Koliko negujete svoje želje, svoje radosti, svoje strasti? Koliko vodite brigu o zdravlju, o ishrani, o odeći koju nosite? Odražava li vaša odeća onu osobu ko ste, zaista? Naročito sam iz svog ormara izbacila više od trećine odeće, a kako mi se čini ići će to i dublje.

Pitajte se koliko negujete svoje telo? Ovo je jako važno područje. Odavde kreće i naša vrednost. Kada ste poslednji put namazali svoje telo finom kremom ili uljem? Kada ste poslednji put osetili svoju ruku kako miluje svoju kožu dok je mažete? Ili jeste li ikad svom telu izrazili zahvalnost što vas nosi, što putuje s vama i što je tu za vas?

Kada osećamo svoje telo, tada ga i isceljujemo. Ovo zahteva svesniji odnos sa samom sobom, sa svojim telom, a donosi obilje na svim područjima života.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj