Vaša intuicija, podsvest i šesto čulo osetiće kada se pojavi srodna duša, jer povezanost između srodnih duša je veza koja je potpuno neraskidiva. Pri prvom susretu sa srodnom dušom osetićete neverovatnu povezanost, činiće vam se kako ovu osobu poznajete od pre, već osećate određenu odgovornost i privrženost i imate viziju kako bi vaš odnos mogao da se razvija.

Zato je važno da u svakom susretu poslušate svoju intuiciju, jer ona zna, kao i ceo Univerzum, kada ste u blizini osobe koja treba da dopuni vaš život.

Međutim, ovaj osećaj može ponekad i da nas zavara, da probudimo lažni osećaj u nama koji nam govori - "Zanemari razlike, dileme i nedoumice, to je prava osoba za tebe." Kod spoja sa srodnom dušom nedoumice ne postoje, uvereni ste u vašu povezanost i spremni ste da se slobodno prepustite.

Ako još niste pronašli osobu sa kojom se vaša duša odmah konektovana u celosti, onda je vreme da se oslobodite prve i najvažnioje prepreke - PROŠLOSTI.

Strah da će se loša iskustva iz prošlosti ponoviti jeste jedan od glavnih sabotaža na putu ka srodnojduši, novim poznanstvima i ljubavi, prvenstveno ljubavi prema sebi.

Važno je da osvestite kako se svaki odnos i susret u vašem životu događa sa razlogom, a kada su pitanju negativni odnosi, razočaranja i tužna iskustva, onda je cilj jasan - VREME JE DA NAUČITE NOVU LEKCIJU.

Iako su često bolne, ove lekcije su tu kako bi nas naučile procesu života, odnosima, ljubavi, ojačale i pomogle da jednpog dana, kada se pojavi ta čudesna srodna duša, raširimo krila poput leptiira i poletimo u novi svetli talas emotivnog iskustva.

Zato učite, učite i učite, ali nikada ne odustajte od ljubavi.

Prošlost odbacite kao staru haljinu koju nikada niste voleli, a samo vam zauzima mesto u ormanu. Pocepajte ono nepotrebno i bacite u rupu zaborava. Izvucite i sačuvajte samo korisne stavri, pouke i lekcije i nastavite NAPRED.

Tajna za srećnu i uspešnu vezu je apsolutno privatanje:

1. prihvatite sebe kao ličnost, sa svim manama, nedostacima i vrlinama
2. prihvatite vašu vezu sa partnerom kaopredivan životni proces na kojem iznova uvek treba da radite
3. prihvatite partnera sa svim njegovim greškama, vrlinama i iskustvima iz pprošlosti

PageBreak

Kako da prepoznaš svoju pravu srodnu dušu: tajna neraskidive veze u ljubavi
Foto: Shutterstock srodna-dusa

Srodne duše baš to rade - u celosti prihvataju jendo drugo. Kada smo prihvaćeni, tada možemo početi istinski da stvaramo i živimo po pravilima srca. Partner će vas pratiti u ovome, i kao rezultat, vaša veza će biti uspešnija.

Odnos srodnih duša je kosmička veza u kojoj postoji neverovatan nivo mira i stabilnosti. To je veya između srčanih čakri, odnos koji nijedna prepreka ne može tako lako da poremeti, već samo da ojača.

Dokaz istinskeljubavi između dve srodne uvek je prirodan, originalan i nikada ucenjen. Dokazi su u malim gestama, ali važni trenuci koji vas povezuju sa tom osobom osećate da ste namenjeni sebi i da se zaista međusobno dopunjujete.


Jednom kada upoznate svog životnogpartnera više nemate uobičajenih briga jer toj osobi možete u potpunosti da verujete. U ovoj kosmičkoj vezi postoji neverovatan nivo mira i sigurnosti, jer između vas postoji srčana veza. veza koja potiče iz srčanih čakri. Međusobno poverenje nije samo površno, već je ključna komponenta svake uspešne veze. Moći ćete se smiriti i kada niste daleko od ove osobe, jer čak i distanca i sloboda u kreativnom delovanju neće ugroziti vaš odnos, već će je samo ojačati. Konstantni strah je potpuno nepotreban u srčanim vezama.

Važno je, naravno, posmatrati jesmo li zaista kompatibilni ili ne. možemo dozvoliti jedni drugima da neometano rastu. Razlog zbog kojeg mnogi odnosi propadaju takođe je taj što jedno srce više nije povezano sa drugim. Naime, društvo stalno diktira stroga pravila da moramo pronaći ljubav i biti u vezi. Ne insistirajte na vezi iz straha da ćete biti ostavljeni na miru. Ako istrajemo u vezi zbog toga, sami radimo lavovski deo. Sami stvaramo stres i zanemarujemo svoja unutrašnja osećanja jer strah počinje da usmerava naše postupke i posledično stvara emocionalnerane koje nas uništavaju. Stoga se obraća pažnja kada odnos zaista služi svojoj svrsi.

Dokaz istinske srdačne ljubavi između dve srodneduše uvek je prirodan, originalan i nikada ucenjen. Dokazuje se malim gestovima, ali najvažnioje je da u odnosu imate osećaj da ste ostali verni sebi, ali da dopuštate partneru da vas podstiče i razvija, dok zajedno, iz dana u dan, sve više rastete.

Izvor: Lovesensa