Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gabrijela Bernštajn - kako da vam se dogodi čudo: 6 poruka koje vam mogu promeniti život

6 poruka za srećan život - Evo kako da vam se dogode čuda!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Gabrijela Bernštajn je motivaciona govornica, life-coach i autorka nekoliko knjiga za samopomož i ličnirazvoj. Mnogi je nazivaju naslednicom Lujze Hej, a njeni praktični saveti za unapređenje života nailaze na pozitivnereakcije ljudi širom sveta.

Na svom blogu Gabrijela je napisala 6 poruka za srećanživot.

Ove poruke predstavljaju jednostavnu filozofiju života koju je lako zapamtiti i primeniti. Takođe, imaju veliku moć da postanu deo vaše rutina i mogu pomoći da pozitivno promenite život i stvorite nova čuda.

Povezane vesti

Poruka broj 1: Posmatrajte svet kroz naočare ljubavi

Ono što vidimo je odraz nas samih. Jednostavno rečeno: Ova poruka traži od nas da se suprotstavimo svom egu i da posmatramo svet sa dozom ljubavi, a ne razdvojenosti i predrasuda.

Kada preuzmemo odgovornost za svoje misli, projekcije i iskustva, jačamo saosećanje, sprečavamo razdvojenost i bolje razumemo druge. Što je najvažnije, granice razdvajanja rastvaramo istinom ljubavi koja obitava u svakome od nas.

Poruka broj 2: prepustite se kreativnim rešenjima

Ova poruka nas podseća da, iako se suočavamo sa izazovima u životu, uvek imamo izbor: možemo patiti kroz njih ili možemo učiti kroz njih. Kada živimo prema Drugoj poruci, prepreke i poteškoće možemo doživljavati kao mogućnosti za duhovni rast i unutrašnje isceljenje.

Uključujući svoj kreativni kapacitet, osećamo se osnaženo i privlačimo rešenja. Umesto da pokušavamo da ignorišemo ili izbegnemo izazove, možemo im se predati i otvoriti se kreativnim rešenjima i beskrajnoj podršci Univerzuma.

Poruka broj 3: nadahnuta akcija je čist put

Mnogi od nas se osećaju preplavljeno, zatrpano i prebukirano u ovoj eri brzih tehnoloških promena. Svet se kreće brže nego ikad pre. Stalno nas zasipaju uznemirujućim vestima iz celog sveta. Umesto da dozvolimo da nas energija vremena preoptereti, naš zadatak je da malim i pravim aktivnostima oslobodimo sebe tog pritiska.

Pozvani smo da svesno rastemo, a da bismo rasli moramo prigrliti promene. Ne možemo ostati u stagnaciji - zaglavljeni u prošlosti i uplašeni za budućnost. Moramo se aktivirati u sadašnjosti svojom nadahnutom akcijom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj