Postoje verovanja da smo se sa svojim životnim partnerima još davno srelu, u nekom drugom životu i Univerzumu, i da smo se dogovorili da ćemo neko vreme putovati zajedno. Kada sretnete svoju srodnu dušu javlja se privlačnost kakvu do sda niste osetili. Iako ste raciponalno svesni da ste ovu osobu prvi put videli, intuicija vam poručuje drugačije - pokazuje vam da su vaše duše već povezane.

Vaša duša, šesto čulo i Univerzum znaju ko je vaš životni partner, jer je čitav Univerzum posvećen srodnim dušama. Privlačnost i veza između dve srodne duše je nezaustavljiva. Već imate vezu koja je unapred predodređena, a koju možda još niste zaključili. Nikada ne bi trebalo da potcenjujete svoje unutrašnjeosećanje, naroito akda je reč o ljubavi. Vaše šesto čulo je mnogo jače nego što mislite.

Partnerstva se ne mogu forsirati. Nikada ne možemo podstaći ili naterati neku osobu da nas voli. Odnos se zasniva na dve osobe i u njemu oboje moraju biti zajedno. Međutim, privlačnost može nestati, možete se udaljiti, izabrati novi ili samo svoj put... Ali to nije slučaj sa vezama između dve potpuno srodneduše.

Sve neuspele veze su ovde da bismo naučili nešto o svojim slabostima, jakim, pozitivnim ili negativnim stranama ličnosti. Jednom kada naučimo šta je potrebno, možemo ići dalje. Sva otkrića pomažu nam da stvorimo za skladniji odnos sa životnim partnerom - naravno, ako to želimo.

Kako stvoriti srećnu vezu?

Ako želite da budete dobar partner, onda morate biti iskreni prema sebi, prihvatiti sebe i prihvatiti svog partnera. Svi grešimo, ali i puno naučimo iz svake greške, saberemo se i sledeći put budemo bolji.

PageBreak

Univerzum zna ko je vaša srodna duša: evo kako da prepoznate svog životnog partnera
Foto: Profimedia srodna-dusa

Jednom kada prihvatite sebe u celosti, tada možemo početi istinski da stvarate pravu ljubav, odnose i živite po pravilima svog srca. Partner će vas u tome pratiti, a kao rezultat toga, vaša veza će biti uspešnija, jer se neće zasnivati na strahu, već na sposobnosti da se dopunjujete i ohrabrujete.

Kako možete znati da li je neka osoba vaš životni partner?

Jednom kada upoznate svog životnog partnera, više nemate uobičajenih briga, jer toj osobi možete potpuno verovati. U ovoj kosmičkoj vezi postoji neverovatan nivo mira i sigurnosti, jer između vas postoji srčana veza. veza koja teče iz srčanih čakri.

Međusobno poverenje nije samo površno, već je ključna komponenta svake uspešne veze. Mirni ste čak i kada ste daleko od ove osobe, jer čak i daljina i sloboda u kreativnim aktivnostima neće ugroziti vaš odnos, već će ga samo ojačati.

Važno je, naravno, posmatrati da li smo zaista kompatibilni ili ne. Takođe. ovaj odnos se karakteriše kao veza u kojoj dozvoljavamo jedni drugima da nesmetano rastamo. Razlog zašto mnoge veze propadaju je jeste zato što jedno srce više nije povezano s drugim. Naime, društvo stalno diktira stroga pravila da moramo pronaći ljubav i biti u vezi.

Nikada nemojte ostajati u nekom odnosu samo zbog straha od samoće. Ako zbog toga istrajemo u vezi, činimo sebi medveđu uslugu. Sami sebi stvaramo stres i ignorišemo svoja unutrašnja osećanja. Kada strah počine da usmerava naše postupke kao posledica se stvaraju emocionalne rane koje nas uništavaju.

Dokazi o istinskoj iskrenoj ljubavi dve osobe su uvek prirodni, iskreni i nikada nisu uslovljeni.

Izvor: Lovesensa