Sreća u ljubavi ne zavisi od fizičkog izgleda, uspeha ili novca, već od unutrašnjeg stanja našeg bića.

Evo koje osobine imaju žene koje ostvaruju sreću u ljubavi:

1. Ljubav prema sebi i samopoštovanje

One imaju razvijenu ljubav prema svom biću i sebe poštuju u svakom trenutku. One su ispunjene iznutra, emocionalno stabilne i prihvataju sebe. Kada volite sebe, ta energija se emituje i onda lakše privlačite pravu ljubav u svoj život. Takođe, prihvatanjem sebe u potpunosti, pokazujete da ste spremni da prihvatite partnera takvog kakav zaista jeste.

Pročitajte još:

Zen budistički monah otkriva: Kako da pronađete sreću u ljubavi

Kada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljate

Platonska ljubav: 4 znaka otrivaju da li ste u platonskom odnosu

2. Optimistične

Žene koje imaju pozitivan stav zrače predivnom energijom kojom osvajaju. Optimizam je ključan za srećan i dobar život, ali i dobru vezu i brak. Kada ste optimistični lakše prevazilazite izazove na emotivnom planu i gradite srećan ljubavni odnos.

3. Znaju da saslušaju

Imaju vrlo razvijene komunikacione sposobnosti i znaju kako da saslušaju partnera us vakom trenutku. To je ključno kada se partner nađe pred preprekama, jer mu slušanjem i pružanjem saveta dajete najbolju podršku. Kada ste spremni da saslušate partnera, on će to znati da ceni.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

4. Znaju tačno šta žele

One ne stvaraju idealizovanu projekciju partnera, već tačno znaju šta žele. Za njih su važne ključne osobine, a ne sporedne i materijalne stvari. Kada projektujete svoje želje na pravi način, onda će se one i ostavriti. To se posebno odnosi na ljubavne želje.

5. Ne skrivaju osećanja

Otvoreno pokazuju i razgovaraju os vojim osećanjima jr su emocionalno zrele i nezavisn eosobe. Isto to očekuju i od svog partnera - jednosmerno pokazivanje ljubavi kroz dela, kao i poštovanje i nežnost.

6. Ne igraju se igrica

One ne čekaju da im prvi pošaljete poruku, pozovite ih, ne prave ljubomorne scene, jednostavno rečeno - ne igraju igrice. Za njih je ljubav otvoreno i iskreno polje koje uzajamnim trudom i posvećenosti, na iskren način, treba svakog dana razvijati.

Izvor: Lovesensa