U teretanu idemo kada želimo da održimo kondiciju i telo u formi, ali i našem srcu, odnosno energiji ljubavineophodan je trening.

"Počnite da postajete sve više i više svesni ljubavi. Vaše srce čvrsto spava, treba ga probuditi. A kada se probudi, bićete neverovatno srećni. Sreća je produkt ljubavi i ništa drugo vas ne može tako učiniti srećnim.

Pročitajte još:

Osho: 10 pravila za srećan život bez problema

Osho - poruka koja menja život: zašto treba da se smejemo što više

Duhovni učitelj i mistik Osho poručuje: ovo je suština srećne ljubavi i ispunjenog života

Većini srce čvrsto spava. Ono kuca kao fizički mehanizam, ali više nije duhovni motor, odnosno ne ispunjava svoju životnu svrhu. Tek kada vaše srce počne ne samo da pulsira krv, već i ljubav, tada ćete osetiti da ste živi.

Postanite svesni ljubavi u sebi. Što ste više svesni, više je privlačite i osećate.

Kada držite prijatelja za ruku fokusirajte se na to da li vaša ruka zrači toplinom ili ne.

Držanje za ruke je predivan način da razmenite energije. Možete se držati za ruke bez komunikacije, ali ne dozvolite da vaša ruka bude hladna, bez vibracija, bez pulsiranja energije. Kada preko dodira energija ne teče ka vašem prijatelju, to je beskorisan proces.

Dakle, kada držite dragu osobu za ruku, posmatrajte da li energija teče i pomozite joj da se kanališe. U početku će ovo biti samo vežba vizualizacije, ali mašta stvara korene i pokreće energiiju.

Držite osobu za ruku svesno da sa njom razmenjujete energiju. Zamislite kako se energija kreće, a vaša ruka postaje topla. Ispuniće vas predivna ljubav.

Takođe, kada nekoga posmatrate, posmatrajte ga očima ljubavi, jer fizičke oči koje ne zrače samo su kamen - hladnoća bez gostoprimstva.

Dok gledajte ljude, neka iz vaših očiju pleni ljubav. Dok hodate zračite energijom ljubavi oko sebe.

Zamislite da je to tako, a vremenom će to postati vaša stvarnost. Drugi će početi da osećaju da ste toplija osoba i osećaće se neverovatno dobro u vašoj blizini.

Kada postante svesni ljubavi, više ljubavi zračite i privlačite u svoj život"

Izvor: Lovesensa