Ljubav - moćna pokretačka sila i najdivniji sklop emocija. Magija koja greje dušu, inspiriše nas, motiviše i čini osnovnu esenciju života.

Koliko god mislili da poznajemo ljubav, često smo skloni da iskrivimo percepciju i posmtramo je kroz prizmu romantičnih filmova, starih iskustava, ispovesti drugih ljudi, muzike ili iz knjiga.

Pročitajte još:

3 stvari koje treba uraditi ako želite pravu ljubav: jednostavan put do srodne duše

Da li ste sreli ljubav iz prošlog života: tajna karmičkog vrtloga

7 načina da privučete osobu koja vam se dopada: otvorite vrata svog života za pravu ljubav

Ljubav je kao život, moćna energija koja teče, menja se i prilagođava, a naša pogrešna percepcija može nas sputavati da je prepoznamo kada se pojavi u našem životu - najčešće iznenada.

U takvim slučajevima važno je slušate intuiciju, odnosno unutrašnji glas koji nam na sledećih 7 načina pokazuje da prava ljubav dolazi u naš život:

1. Sve je tako jednostavno i lagano

Zbog negativnih iskustava iz prošlosti, moguće je da ljubav posmatrate kao nemirnu luku u kojoj vlada napeta energija, pritisak i strah od novih emotivnih rana. Prava ljubav je lagana, jednostavna - bez manipulativnih igrica i fokusiranja na sitnim problemima. Sa njom sve ide tako jednostavno, da lako možete zapasti u zamku i pomisliti da to nije nešto što oduvek čekate.Zzapravo jeste - ljubav u pravoj svojoj prirodi.

2. Poverenje i apsolutna iskrenost

Suština svake veze su poverenje i iskrenost. Imate jasne namere, svoje želje i planove i verujete u partnera. Ne postoje laži i prevare - već vas vodi otvoreno srce bez razloga za bilo kakve tajne.

3. Samopouzdanje

Moguće je da ste se često u prethodnim vezama osećali nesigurno i ranjivo, ali kada je reč o pravoj ljubavi, ovakav odnos se započinje od nule i neverovatno pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Podstičete jedno drugo u duhovnom, mentalnom i emotivnom razvoju.

PageBreak

KAKO NAM INTUICIJA GOVORI DA PRAVA LJUBAV USKORO STIŽE U NAŠ ŽIVOT: Obratite pažnju na ovih 7 znakova
Foto: Shutterstock prava-ljubav-intuicija-znakovi

4. Ljubav prema sebi

U ovakvom odnosu uspostavljate temelj svake ljubavi, a to je prvenstveno ljubav prema sebi. Partner vas svakodnevno podseća zašto biste tu ljubav trebali još više da razvijate.

5. Zajedno sanjate o budućnosti

Zajedno planirate i stvarate svoju budućnost. Korak po korak, postajete bliži snovima, a tajna uspeha je što se obe strane uzajamno trude.

6. Najbolji ste prijatelji

Pored partnerskog odnosa imate i razvijen prijateljski stav. Spremni ste uvek jedno drugo da saslupšate, usmerite utešite ili nasmejate. Partnerska ljubav bez prijateljstva je kao uzbudljivi roman koji nema srećan kraj.

7. Ne menjate jedno drugo

Prava ljubav vas podstiče da se razvijate, ali ne traži od vas promenu, već vas prihvata u potpunosti sa vašim manama i vrlinama. Zapravo, ona vas podstiče da pronađete svoju istinsku životnu svrhu i vratite se korenima svog bića.

Izvor: Lovesensa