Bez obzira na to kako se znaci koje vam intuicija šalje preoblikuju i "maskiraju", ako pažljivo pratite sebe, prepoznaćete trenutak kad ste spremni da neku želju za promenom pretočite u delo. Često će vam biti potrebna hrabrost da iskreno analizirate onaj osećaj u stomaku, ali ako se suočite s izazovom, videćete da se pred vama otvaraju novi horizonti. Jedna promena može da otpočne lančanu reakciju ličnog rasta i razvoja.

Želite da izgubite višak kilograma.

Svrha smanjenja telesne težine nije samo u promeni izgleda, već u promeni odnosa prema telu. Kada odlučite da se hranite zdravo i redovno vežbate, zapravo donosite svesnu odluku da ćete voleti sebe i brinuti o sebi. Kada naučite da se prema sebi odnosite sa ljubavlju, sve može da se promeni jer će tek dana na površinu izaći vaša prava ličnost.

Želite da otplatite dug.

Kada ste pritisnuti dugovima, osećate se zarobljeni. Onog trenutka kada odlučite da stavite tačku na taj teret, osetićete nalet unutrašnje snage i samopouzdanja. Pozitivni uticaj te odluke preliće se na ostatak života. Dovoljno je da počnete polako, malim koracima - tako ćete steći kontrolu nad situacijom i shvatiti najvažniju lekciju promene. Ako nešto zaista želite i spremni ste da se uhvatite u koštac sa problemima, možete sve.

Želite da prekinete vezu.

Teško je poslušati instinkt koji govori da treba da prekinete vezu. Za to je potrebna hrabrost, ali to je i prilika za lični razvoj i transformaciju. Kraj svake veze neminovno donosi promene. Ako vas to plaši, priznajte to sami sebi, ali se koncentrišite na nove mogućnosti. Verujte sebi. Okružite se ljudima koji vas podržavaju i bićete srećni i zdravi iznutra.

Želite da putujete.

Spremni ste da se samo spakujete i pobegnete negde? Pre nego što kupite kartu u jednom pravcu, promislite o ovoj želji i njenom istinskom značenju. Ispunite je - čak i ako nemate mnogo novca, postoje načini kako da ostvarite svoju potrebu za avanturama. Poslušajte šta vam govori srce i krenite u pustolovinu.