1. Odlučite i očekujte

Prvi korak u učenju kako privući novac je mesto gde tačno odredite iznos koji očekujete i tačan datum do kojeg ćete ga dobiti. Kao test preporučujem da ne poludite i zatražite nečuveno bogatstvo u smešnom vremenskom okviru. Izgradite svoj put, počevši sa nečim malim iznosom u sledećih šest meseci. Na taj način možete izgraditi samopouzdanje dok postižete manje ciljeve, a to će dovesti do većih ciljeva.

Pročitajte još:

Kako da u vašem novčaniku ima više novca: 7 načina da privučete energiju obilja već danas

5 AFIRMACIJA ZA PRIVLAČENJE NOVCA I BOGATSTVA: Moj novac je bumerang i uvek mi se vraća

Ne smete brinuti kako će se taj novac manifestovati. Kada se odlučite za svotu, pustite je. Verovatno ste to već doživeli u svom životu u nekom trenutku, kada ste u određenom vremenskom periodu morali proizvesti svotu novca i tada niste imali pojma kako ćete to učiniti. To vam je verovatno uspelo.

Znali ste da to morate učiniti i to je bilo vaše očekivanje: moralo se dogoditi.

2. Izgradite opsesiju

Učenje kako privući novac ne znači biti opsednut novcem.

Novac nije ništa drugo nego sredstvo za razmenu vrednosti. Vaš posao nudi vrednost vašem poslodavcu za koji ćete biti plaćeni i taj novac pretvoriti u vrednost za sebe poput odeće, hrane i slično. Zato uvek postoji razlog zašto želite novac.

PageBreak

AKO ŽELITE DA PRIVUČETE NOVAC, URADITE OVE 3 STVARI: Magični koraci do financijskog obilja
Foto: Shutterstock privucete-novac-3-stvari-financijsko-obilje_1843792663

Oko ovoga bi trebali postati opsednuti. Stupite u kontakt sa razlogom zašto želite novac, postizanje ciljeva učinite postizanjem ovih stvari. To će vam dati svu motivaciju i svrhu koja vam je potrebna za privlačenje bogatstva koje vam treba.

3. Radite sa onim što ste dobili

Sve što radite može biti usmereno na postizanje vašeg cilja. Ovo je ključno načelo kako privući novac. Strategija koju trenutno primenjujete možda vam ne daje željene rezultate, ali važno je nastaviti je, jer sve vreme vaša podsvest odgovara na vašu opsednutost ciljem. Vaš će um početi privlačiti vaše ideje i informacije, a zatim možete početi prenositi deo svoje energije u različitim smerovima.

Prilike koje su vam trenutno skrivene počeće vam se otkrivati i omogućiće vam da shvatite kako privući novac.

Izvor: Sensa.hr